mediaLOOK logo
@
Bucuresti 2017-07-21

16 echipe românești luptă în etapa locală ROG MASTERS, campionatul global ce oferă premii de jumătate de milion de dolari

ASUS Republic of Gamers România demarează turul offline ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România, ce se va desfășura în perioada 21-23 iulie la Auditorium Pallady din București. Câștigătorii vor accede în etapa regională ROG MASTERS 2017, campionatul global oferind premii în valoare de jumătate de milion de dolari.

Competiția ROG MASTERS 2017 cuprinde două jocuri: Dota 2 și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Pentru fiecare titlu în parte, semifinalele vor reuni câte opt echipe locale rezultate în urma precalificărilor online.

Concursurile se vor desfășura pe stațiile de gaming ASUS ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a, folosindu-se perifericele furnizate de ASUS România. Pentru informații actualizate în timp real, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook și evenimentul aferent: https://www.facebook.com/asusrog.ro/. Competițiile vor fi transmise live pe canalul oficial de Youtube: www.youtube.com/user/ASUSRomania.

"Republic of Gamers este cel mai popular brand de hardware de gaming din România, oferind cel mai variat și performant portofoliu din piață. În ultimii cinci ani, ne-am implicat în majoritatea evenimentelor ce au atras comunitățile locale de jucători și am derulat propriile turnee în principalele orașe din țară. Ne bucurăm să aducem în premieră în România un eveniment global precum ROG Masters, oferindu-le gamerilor români – fie ei amatori sau profesioniști - prilejul de-a accede într-o competiție de top, dotată cu premii în valoare de 500.000 de dolari", a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

Echipele din toate colțurile lumii vor lupta într-o serie de 30 de turnee de calificare și patru calificări regionale (EMEA, America, APAC și China). Câștigătorii acestor turnee de calificare vor da piept cu echipele de profesioniști, din cele patru regiuni, pentru un loc în Marea Finală din noiembrie 2017.

Semifinaliștii ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România
Echipele semifinaliste la Counter-Strike sunt: Global Offensive (CS:GO) sunt: Invictus Aquilas, Someone Stole My SweetRoll, Ayro Gaming eSports, AirWalk, RedFear eSports, 79’ers, Nexus și cooL Gaming. Cele opt echipe semifinaliste la DOTA 2 sunt următoarele: TEAMMORIARTY, Foaks, Xyber Gaming, Zarzavaturile Ucigașe, Asasinii lui MMET, Team D-PLAY, TeG, Pirații din Carpați. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial: https://www.rog-masters.com/en/start

Programul este următorul:
- Competiția DOTA 2: 21 iulie 2017
- Competiția CS:GO: 22 iulie 2017
- Finalele locale: 23 iulie 2017

Acces gratuit pentru fani
Susținătorii jucătorilor și fanii sportului electronic pot asista live la competițiile din weekend-ul 21 – 23 iulie 2017, accesul realizându-se pe baza unor invitații electronice gratuite.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4368 de distincţii în anul 2015 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 17000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2015.