Utilizator
Parola
Utilizator nou!
Cauta:
QNAP TS-451+ European Hardware Awards

QNAP câștigă premiul pentru Cel mai bun dispozitiv NAS în cadrul European Hardware Awards


Bucuresti | 2017-06-28
Serverul NAS QNAP TS-451+ a câștigat trofeul Best NAS Device oferit de European Hardware Awards 2017.

TS-451+ este un server NAS ideal pentru utilizatorii care doresc să-și construiască un mediu cloud privat, de înaltă performanță, la un preț accesibil, iar noi suntem onorați că acest lucru a fost recunoscut de European Hardware Awards 2017,” a declarat Meiji Chang, Manager General al QNAP.

Având un procesor Intel Celeron quad-core, până la 8GB DDR3L RAM și criptare AES 265-bit pentru volume și foldere, TS-451+ este o soluție de stocare, de înaltă performanță, pentru utilizatorii din mediile specializate.

TS-451+ dispune, de asemenea, de posibilități de virtualizare, aplicații containerizate, soluții avansate de back-up, transcodare în timp real și offline, tehnologie QvPC, redare video prin HDMI (telecomandă inclusă în pachet) și multe alte aplicații cu un potențial imens.

Aflați mai multe despre QNAP TS-451+ accesând legătura următoare. Vizionați ceremonia de premiere accesând legătura următoare.

Despre European Hardware Award
European Hardware Awards este o selecție anuală a celor mai bune produse hardware, alese de un grup de specialiști, cunoscuți sub denumirea European Hardware Association. European Hardware Association include nouă dintre cele mai mari websiteuri de tehnologie din Europa. Aceste website-uri atrag peste 22 de milioane de vizitatori pe an, publicând peste 100.000 de articole în același interval. Mai multe detalii sunt disponibile la adresa: www.eha.digital.

QNAP Systems
QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.


Produse mentionate in comunicat:
QNAP TS-451+-8G
2 imagini disponibile
QNAp TS-451+
Rezolutie: 4500x2813px
Dimensiune: 0.96MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
QNAP TS-451+
Rezolutie: 4500x2813px
Dimensiune: 1.2MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
MediaLook.ro este o platformă de comunicare online Thinker Media.