mediaLOOK logo
@
ASUS lansează desktopul compact VivoPC X
Bucuresti 2017-04-12

ASUS lansează desktopul compact VivoPC X

ASUS lansează VivoPC X, un desktop elegant și compact, conceput pentru o experiență VR imersivă. VivoPC X este echipat cu procesor Intel Core de generația a 7-a și grafică NVIDIA din seria GeForce GTX 10, fiind total compatibil cu cei mai noi ochelari VR.
Carcasa compactă, cu un volum de 5 litri, poate fi amplasată oriunde în casă, iar opțiunile extinse de conectivitate includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 și două porturi USB 2.0 pentru perifericele VR și controlere. VivoPC X țintește utilizatorii care își doresc un PC pregătit pentru divertisment și realitate virtuală, care să îndeplinească cerințele hardware ale dispozitivelor VR.

Desktop VR-ready
Echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 7-a, placă video NVIDIA GeForce GTX 1060, memorii RAM DDR4 2400MHz și un SSD M.2 SATA de 512GB, ASUS VivoPC X oferă performanțele necesare pentru o gamă largă de aplicații VR. Utilizatorii pot accesa tururi virtuale, pot urmări filme la 360° sau cele mai bune producții cinematografice la rezoluție 4K UHD. VivoPC X este pregătit pentru Oculus, asigurând utilizatorii că vor obține cea mai bună experiență VR, depășind testele riguroase stabilite de Oculus.

Sistemul compact integrează grafica avansată NVIDIA GeForce GTX 1060, oferind o eficiență energetică superioară și tehnologii de gaming inovatoare pentru o experiență VR extraordinară.

VivoPC X suportă ecranele 4K UHD (3840 x 2160) și folosește NVIDIA G-SYNC pentru obținerea unor efecte vizuale fluide și rapide. G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu cea a plăcii grafice GeForce GTX eliminând rupturile de cadre și latențele. Rezultatele constau în efecte vizuale redate instant, cu detalii fine și culori vibrante. Jocul este mai fluid, cu un răspuns prompt.

Opțiunile de conectivitate sunt extinse și includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 și două porturi USB 2.0 pentru casca VR, tracker, controler, tastatură și mouse. VivoPC X are două porturi HDMI și o ieșire DisplayPort pentru conectarea la TV sau la monitoarele compatibile G-SYNC.

Suita ASUS Sonic
ASUS VivoPC X dispune de Sonic Suite, un mix unic de hardware și software, conceput să ofere un sunet imersiv pentru a completa experiența VR. Sonic Suite include Sonic Studio și Sonic Radar, îmbunătățind și mai mult experiența de joc. Sonic Studio redă un sunet de înaltă calitate în jocuri și îmbunătățește streamingul și înregistrările audio pentru evidențierea vocii și reducerea zgomotului. Sonic Radar ajută jucătorii să detecteze adversarii cu ajutorul unui grafic afișat pe ecran, ce indică poziția focurilor de armă, a pașilor și a altor efecte sonore din joc.

Carcasă compactă de numai 5 litri
Carcasa de 5 litri a noului ASUS VivoPC X nu este mai mare decât cea a unei console de jocuri. VivoPC X are un design cursiv, ce economisește spațiul și se potrivește cu designul unei case moderne, putând fi plasat sub birou sau lângă televizor. Elementele de design, cum ar fi gurile de ventilație sub forma unor picături de ploaie și dungile roșii de-a lungul carcasei completează aspectul estetic.

În interior, VivoPC X are un design termic eficient, care oferă performanțe stabile, fără întreruperi. Un ventilator axial trage aerul prin gurile de ventilație laterale și îl suflă prin sistem, pentru a răci componentele interne, înainte de a-l expulza prin gurile de ventilație din spate. Mai mult, pentru o răcire suplimentară există un heat-pipe ce preia căldura de la procesor.

ASUS - cel mai recomandat brand pentru desktopuri cu Windows
Inovația, designul și fiabilitate sunt atuurile computerelor ASUS. Compania a câștigat premiul PCMag.com Readers’ Choice pentru calculatoarele desktop, timp de patru ani la rând, conducând competiția atât în topul satisfacției, cât și în cel privind recomandarea mărcii. Acest lucru denotă că ASUS urmărește constant dorințele utilizatorilor. Compania are, de asemenea, cea mai mică rată de defectare din ultimele 12 luni, o dovadă în plus a calității și a fiabilității.

Prețuri și disponibilitate
ASUS VivoPC X cu sistem de operare Windows preinstalat va fi disponibil în România la sfârșitul lunii aprilie, la un preț aproximativ de 4000 de lei (TVA inclusiv).

Specificații ASUS VivoPC X (M80)
ProcesorIntel Core i5-7300HQ
Sistem de operareWindows 10
ChipsetIntel HM175
GraficăNVIDIA GeForce GTX 1060
MemorieDDR4 2400MHz 8GB/16GB
Stocare Hard disk până la 2TB SATA (7200RPM)
SSD 512GB M.2 SATA
LAN10/100/1000Mbps
Conectivitate4 x USB 3.1 Gen 1
2 x USB 2.0
Conector audio 3-in-1
1 x RJ45 LAN
2 x HDMI
1 x DisplayPort
WirelessIEEE 802.11ac Wi-Fi
Bluetooth 4.1
Sursă de alimentare 230W (adaptor)
Dimensiuni76 x 260 x 280 mm
Greutate2.2 kg

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4368 de distincţii în anul 2015 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 17000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2015.

Produse mentionate in comunicat:

ASUS VivoPC X M80

5 imagini disponibile
ASUS VivoPC X M80
Rezolutie: 4500x3262px
Dimensiune: 1.18MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS VivoPC X M80
Rezolutie: 4500x4500px
Dimensiune: 2.21MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS VivoPC X M80
Rezolutie: 2400x1602px
Dimensiune: 1.49MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS VivoPC X M80
Rezolutie: 2400x1602px
Dimensiune: 1.64MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS VivoPC X M80
Rezolutie: 6026x4049px
Dimensiune: 3.2MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...