Utilizator
Parola
Utilizator nou!
Cauta:
QNAP IFTTT Agent

NAS-urile QNAP devin și mai productive cu automatizările IFTTT (If This Then That)


Bucuresti | 2017-04-06
IFTTT (If This Then That) este cel mai popular serviciu web pentru automatizări, fiind disponibil și pentru dispozitivele NAS QNAP. Folosind IFTTT Agent, utilizatorii pot automatiza numeroase acțiuni precum: salvarea fotografiilor de pe Facebook pe NAS, salvarea statusurilor din rețelele de socializare ca fișiere text pe NAS, realizarea de copii de rezervă pentru fișierele de pe NAS pe Dropbox și viceversa, notificarea prin email în cazul unei erori ivite pe server, notificarea prin Skype la adăugarea de fișiere într-un anumit director de pe NAS, salvarea ca fișiere text a SMS-urilor primite pe un telefon cu Android, completarea unei foi de calcul din Google Drive cu evenimentele apărute pe serverul NAS, salvarea pe NAS a fotografiilor în care utilizatorul este menționat și așa mai departe.

IFTTT (If This Then That) le permite utilizatorilor să lege numeroase dispozitive și servicii conectate la internet și să creeze fluxuri de lucru între acestea. Cu IFTTT Agent pentru QNAP, utilizatorii se pot conecta pe contul IFTTT direct de pe NAS și pot crea un număr aproape nelimitat de applet-uri ce țin de serverul NAS personal, direct pe websiteul IFTTT.

"Dorința pentru o mai mare automatizare pentru rutina zilnică a condus la creșterea unor servicii precum IFTTT. Cu sistemele sale simple de declanșare și de acțiune, IFTTT este ușor de înțeles și ușor de utilizat. Adăugarea IFTTT Agent pe QNAP NAS dovedește angajamentul nostru ferm pentru a crea soluții NAS inteligente și automate, ce cresc spectaculos productivitatea utilizatorului", a declarat Aseem Manmualiya, manager de produs al QNAP.

Utilizatorii pot crea applet-uri utilizând declanșatoarele (triggers) și acțiunile. Bazat pe setul curent de declanșatori și acțiuni disponibile, utilizatorii pot crea automatizări precum: “atunci când cineva pune un anumit tag pe o fotografie din Facebook, descarcă poza pe NAS”. IFTTT suportă în momentul de față până la 300 de servicii foarte cunoscute incluzând: Facebook, Gmail, Twitter, Skype, Instagram, Dropbox, Google Drive, Amazon Cloud Drive și Microsoft One Drive Box.

Pentru a vedea întreaga listă de evenimente declanșatoare și acțiunile disponibile, vă rugăm să vizitați https://ifttt.com/qnap. IFTTT Agent poate fi descărcat din magazinul QTS App Center. Pentru mai multe informații despre IFTTT Agent vă rugăm să vizitați https://www.qnap.com/solution/ifttt_agent/en/.

Cerințe: IFTTT Agent necesită un cont myQNAPcloud și este disponibil pentru modelele cu QTS 4.2.2 (sau mai noi).

Aflați mai multe despre IFTTT Agent, vizionând clipul youtube.com/watch?v=HSQeHrx6p6w.

QNAP Systems
QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.
MediaLook.ro este o platformă de comunicare online Thinker Media.