mediaLOOK logo
@
QNAP Video Station
Bucuresti 2017-01-11

QNAP îmbunătățește aplicația Video Station cu noi funcții de divertisment

Aplicația QNAP Video Station 5.0 poate interoga acum mai multe baze de date multimedia online, incluzând IMDb, TMDB for Movie, TMDB for TV și TheTVDB for TV. Cu ajutorul noilor add-on-uri, utilizatorii pot consulta în Video Statio informații despre materialele video urmărite, precum regia, distribuția, evaluările și recenziile online.

Utilizatorii pot descărca posterele asociate filmelor și serialelor TV și le pot utiliza ca imagini pentru previzualizarea fișierelor video. Video Station suportă bazele de date multimedia online ce furnizează informații în diverse limbi.

Utilizatorii au posibilitatea să descarce automat informații actualizate prin intermediul acestor add-on-uri. Funcțiile de căutare facilitează administrarea filmelor, salvând timp prețios și optimizând totodată experiența de utilizare.

"Echipa Video Station dorește să îmbunătățească toate aspectele ce țin de divertismentul video pe QNAP NAS. Prin adăugarea suportului pentru bazele de date online, utilizatorii Video Station pot completa colecțiile video cu informații la zi pentru o administrare ușoară și o experiență completă," a declarat Bennett Cheng, Manager de Produs în cadrul QNAP.

Pentru a instala Video Station cu noile add-on-uri media este necesar sistemul de operare QTS 4.3.0 (sau o versiune mai nouă). Add-on-urile media pot fi instalate din "Control Panel" > "Applications" > "Multimedia Management" > "Media Add-on".

Disponibilitate
Aplicația Video Station Beta este disponibilă în QTS App Center. Pentru mai multe informații vă recomandăm un tutorial: https://www.qnap.com/en/tutorial/con_show.php?op=showone&cid=96.

QNAP

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.