mediaLOOK logo
@
Bucuresti 2016-11-22

Avnet începe distribuţia de Oracle

În cadrul unui eveniment la Stejarii Country Club, Avnet Technology Solutions Romania a prezentat partenerilor oportunitățile de business apărute în urma semnării contractului de distribuție cu Oracle.

Avnet Technology Solutions a prezentat partenerilor din România oportunitățile de business apărute în urma semnării contractului de distribuție și a obținerii statutului de Oracle Platinum Partener. Totodată, Avnet Technology Solutions a anunțat și înființarea unei echipe locale dedicate 100% Oracle și orientată pe activități de consultanță și suport. Clienții și partenerii Oracle din România vor beneficia astfel din partea Avnet de o distribuție cu valoare adăugată, bazată pe expertiza globală a companiei, dar și pe competențele locale ale filialei.

În luna septembrie, Avnet a anunțat oficial extinderea contractului de distribuție a produselor Oracle pe piața din România. Gama de produse este foarte diversă și include servicii Oracle Cloud, aplicații mobile, Java, Business Analytics, servere, echipamente de stocare și rețea, precum și soluții de virtualizare și management.

La întâlnirea cu partenerii, Paul Micheș, Country Manager Avnet Technology Solutions România, a declarat: „Strategia noastră se bazează pe trei elemente: notorietate, competență și flexibilitate. Suntem o companie globală, solidă financiar, ceea ce ne permite flexibilitate la nivelul termenelor de plată dar și utilizarea unor platforme logistice și tranzacționale performante. Suntem integrați cu sistemele Oracle, ceea ce înseamnă timp scurt de procesare a comenzilor și accelerarea livrărilor pentru toți partenerii noștri.

Relația de afaceri dintre cele două companii este foarte amplă și acoperă nu mai puțin de 60 de țări. Extinderea parteneriatului dintre Avnet și Oracle în România și alte zece tari din regiune are la bază colaborarea eficientă dintre cele două companii în piețe precum Ungaria, Cehia și Slovacia. Experții regionali ai Avnet vor oferi suport atât pentru presales, prin realizarea de Proof of Concepts și proiecte pilot, cât și la nivel de testare sisteme și soluții și derulare proiecte.

„Avnet Technology Solutions România are capacitatea să dezvolte arhitecturi complexe bazate pe un portofoliul multi-vendor. Distribuția Oracle se va integra în această strategie și împreună ne vom angaja în activități care să genereze business pentru toate părțile implicate. Avem toate resursele necesare, de la fonduri de marketing la competențe și referințe de calitate, ca să putem dezvolta împreună un parteneriat profitabil,” a încheiat Paul Micheș.

În ultimii ani, Avnet Technology Solutions și-a consolidat constant portofoliul și are contracte de distribuție exclusivă cu mai mulți furnizori globali precum VMware, Veam, VCE.

Avnet Technology Solutions Romania

Cu o ofertă extinsă de produse, servicii si soluții inovatoare, Avnet Inc (simbol bursier NYSE: AVT) accelerează succesul clienților care dezvoltă, comercializează sau folosesc tehnologia, indiferent de regiunea geografică in care aceștia activează. Avnet este o companie din top Fortune 500 cu venituri de 27.9 miliarde USD în anul fiscal 2015. Pentru mai multe informații vizitați www.avnet.com.