mediaLOOK logo
@
Tornado Sistems anunţă sesiunea de cursuri APC în cadrul primului centru de training APC InfraStruXure din Romania
Bucureşti 2004-03-30

Tornado Sistems anunţă sesiunea de cursuri APC în cadrul primului centru de training APC InfraStruXure din Romania

Tornado Sistems - distribuitor autorizat APC in Romania - deţine primul centru de training din Romania în care se află instalată o unitate APC InfraStruXure şi unde se desfasoară cursuri şi demonstraţii practice, alăturându-se celorlalte centre de acest fel din Europa (Londra, Munchen, Amsterdam, Milano, Lisabona şi Copenhaga).

Centrul de Training Tornado anunţă sesiunea de cursuri de certificare APC: „Reliability Provider Partner” şi “Authorised Partner”. Acestea vor fi organizate în perioada 5-6 aprilie a.c. şi se vor desfăşura în cadrul sediului IRIDIUM, din Str. Oltetului nr. 15, sector 2, Bucureşti.

Cursurile vor oferi partenerilor APC informaţii valoroase necesare pentru a integra soluţia InfraStruXure în oferta lor către clienţi. Participanţii vor învaţa cum să realizeze beneficii mai mari în acelaşi timp cu satisfacerea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Absolvenţii vor obţine de la APC date despre clienţi potentiali, vor înţelege cum pot beneficia de programele APC pentru parteneri şi vor descoperi moduri creatoare de a-şi dezvolta propriile afaceri.

Sesiunea de cursuri APC este destinată personalului din departamentele tehnic/service şi vanzari/marketing, implicat în furnizarea soluţiilor informatice bazate pe surse de putere neîntreruptibilă şi echipamente de protecţie a tensiunii. Cursurile vor fi susţinute de d-na Florentina Totth – APC District Sales Manager (Romania).


APC - Legendary Reliability
Continuitatea reprezintă o condiţie de bază pentru succesul afacerilor dar şi al activităţilor non-profit, orice întrerupere sau întârziere în derularea acestora presupunând costuri din ce în ce mai mari. Prezenţa unor surse neîntreruptibile de tesiune (UPS - Uninterruptible Power Supply) se impune atât în cazul serverelor şi centrelor de date, pentru staţiile de lucru ale utilizatorilor individuali, dar şi în cadrul infrastructurilor companiilor şi institutiilor care activează în domeniul financiar, industrial, telecom, în armata, spitale, utilităţi publice, în marile spaţii comerciale, pe stadioane etc.

Fondata in 1981, American Power Conversion (Nasdaq: APCC) este lider mondial în domeniul furnizării soluţiilor globale “end-to-end” şi infrastructurilor destinate protecţiei echipamentelor de calcul şi de comunicaţii în cazul apariţiei unor probleme legate de alimentarea electrică. Oferta completă de produse şi servicii APC s-a impus de-a lungul timpului prin calitate, complexitate şi stabilitate, oferind o creştere a fiabilităţii şi productivităţii sistemelor de calcul din întreaga lume prin protecţia componentei hardware şi a datelor importante la căderile şi fluctuaţiile de tensiune. APC se adresează tuturor segmentelor de clienţi finali, de la utilizatori casnici până la marile corporaţii, îmbunătăţind disponibilitatea, capacitatea de administrare şi eficienţa echipamentelor electronice sensibile, a echipamentelor de reţea, de comunicaţii sau industriale, de orice dimensiuni.

Extinzând conceptul de arhitectură modulară dincolo de elementele de putere electrică, InfraStruXure - noua soluţie APC destinată clienţilor enterprise - integrează cabinete de telecomunicaţii (rack-uri), componente de climatizare, administrare şi servicii, incluzând NCPI (Network Critical Physical Infrastructure – infrastructura fizică pentru reţele critice) într-o soluţie deschisă, adaptabilă şi integrată, şi permiţând creşterea disponibilităţii sistemelor în reţele critice, simultan cu scăderea costurilor totale de investiţie şi exploatare.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.