mediaLOOK logo
@
Bucureşti 2004-03-26

Tornado Sistems - partenerul anului pentru PROLINK

Tornado Sistems a fost declarat partenerul anului 2003 al renumitului producator de echipamente VGA & multimedia - PROLINK. Compania Tornado se numără printre primii cinci distribuitori PROLINK din Europa, realizând cele mai mari cifre de vânzări pentru produsele PROLINK în cadrul Europei de Sud-Est. Distincţia acordată reprezintă simbolul unei colaborări fructuoase între cele două companii, începute în primăvara 2002.

Tornado Sistems distribuie gama completă de acceleratoare video PixelView, care au la bază tehnologia nVIDIA. PROLINK Microsystems a demonstrat că este capabilă să ofere cel mai bun raport preţ/performanţă pentru produsele sale echipate cu chip-uri nVIDIA, fapt apreciat la NVISION 2003. Totodata, Prolink face parte din avangarda producătorilor de plăci video, având curajul unor implementări inovatoare. Odată cu lansarea seriei de acceleratoare grafice PixelView GeForce FX 5800, PROLINK a livrat primul chip 3D consumer – CineFX, fabricat cu ajutorul tehnologiei de 0,13 microni. De asemenea, PixelView GeForce FX 5800 a folosit în premieră mondială noua memorie DDRII, fapt ce a condus la dublarea lăţimii de bandă. La editia CeBIT 2004, producătorul taiwanez a prezentat seria de acceleratoare grafice PixelView cu sistemul Plasma Display Fan (PDF), ce asigură o monitorizare eficientă a temperaturii GPU şi atenţionează utilizatorul prin intermediul unor semnale audio în cazul supra-încălzirii.

O alta categorie de produse PROLINK oferite publicului românesc prin intermediul Tornado Sistems sunt TV-tuner-ele, unele modele reprezentând adevărate centre multimedia. În acest sens, PixelView PlayTV@P7000 produs de Prolink, este un TV tuner special menit să transforme PC-ul într-un Personal Video Recorder cu toate facilităţile pe care le-ar putea include: posibilitatea de înregistrare în format digital a programelor TV sau a clipurilor capturate din alte surse video; funcţii de Time-shifting, instant replay, pause şi fast-forward. PixelView PlayTV@P7000 poate deveni echipamentul ideal pentru a urmări filme, programul TV sau propriile înregistrări video, dar şi pentru a asculta muzică sau ştirile de la radio.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.