mediaLOOK logo
@
Proiectorul ASUS LED P1
București 2012-01-23

ASUS uimește cu primul său proiector LED portabil și ultra-ușor

ASUS a lansat proiectorul portabil LED P1, ce redă prezentări luminoase și clare într-un pachet compact proiectat pentru maximă ușurință și mobilitate. Designul său a fost premiat cu Good Design Award în Japonia și iF Product Design Award în Germania.

Imagini luminoase și clare
Proiectorul portabil ASUS LED P1 oferă o luminozite de 200 ANSI lumeni şi proiectează imagini HD 1280x800 pixeli, astfel încât imaginea de pe ecran se potrivește exact cu materialul original vizualizat pe notebook sau PC. Sursa de lumină Eco-LED nu conține mercur și are o durată de viață de până la 30000 de ore. Din această perspectivă, P1 ar putea funcționa 20 de ani, folosit în medie câte 4 ore pe zi.

Control rapid și convenabil
P1 poate fi instalat rapid în doar 5 secunde de la pornire, utilizatorii uitând de perioadele lungi de pregătire a unui proiector. De asemenea, nu este necesară nici o perioadă de răcire, stingerea aparatului fiind instantanee.

Funcția de corectare a geometriei proiecției Auto Keystone poate detecta orientarea lui P1 și va ajusta automat imaginile trapezoidale distorsionate care rezultă dintr-o proiecție unghiulară. Această facilitate scutește utilizatorul de grija potrivirii poziției ideale pentru proiectare.

Utilizatorii se pot bucura de imaginii HD de dimensiunea unui display de 40’’ la doar un metru față de ecranul de proiecție, grație ratei de proiecție de 1.16:1. La această dimensiune, chiar și textele scrise cu font de 8 pot fi citite ușor.

Proiectorul P1 permite reglarea pe loc a înălţimii mulţumită unui suport pliabil, care poate fi ajustat rapid conform condițiilor de lucru. Se economisește o mare parte din timpul irosit în alte cazuri cu reglarea unui stand clasic.

Mobilitate maximă
P1 este ultra-subțire și compact, cântărind doar 415 de grame. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unei carcase port-CD-uri (125.5 x 33.5 x 130 mm). Încape în majoritatea genților mici, fiind ideal pentru cei care călătoresc frecvent.

P1 funcționează cu majoritatea adaptoarelor AC (≧65W) pentru notebook-urile ASUS. Prin partajarea aceluiași încărcător, noua combinație notebook – proiector de la ASUS este ideală pentru o prezentare business de success.

Design premiat
Inginerii de design de la ASUS au schițat liniile lui P1 gândindu-se la utilizator, oferindu-i standul de reglare rapide a înălțimii și făcând-ul compatibil cu majoritatea încărcătoarelor de notebook-uri ASUS. Design-ul termic interior și folosirea unui material conductor de căldură bazat pe aliaj de magneziu măresc eficiența răcirii. P1 nu se supraîncălzește și rămâne silențios pe durata funcționării.

Proiectorul ASUS LED P1 se alătură unei liste lungi de produse ASUS premiate pentru design. De curând, P1 a primit Good Design Award în Japonia și iF Product Design Award în Germania.

ASUS LED P1 este disponibil spre comandă în România la un prețul aproximativ de 1999 lei (inclusiv TVA).Specificații:

ImagineTehnologie0.45” DLP®
Sursă de luminăLED
Durată de viată30 000 ore (max)
RezoluțieWXGA 1280 x 800 pixeli
Luminozitate200 ANSI lumeni
Rată de contrast2000:1
Lentila de proiecție Raport proiecție1.16 @ 16:10 (40” @ 1m)
Distanță proiecție 0.5 ~ 3 metri
Dimensiunea proiecției/ecranului de proiecție20 ~ 120 inci
Caracteristici VideoModuri de proiectare7 Moduri (Standard / Tablă neagră / Tablă albă / Dinamic /Joc / Peisaj / Cinema)
Auto Keystone Da
Aspect 16:10/ 16:9 / 4:3
Consum Mod pornit≦45W
Compatibilitate cu adaptor de laptop ASUS ≧65W
Design MecanicConector TripodDa
Reglare de înălțime instantDa
DimensiuniDimensiuni fizice (WxHxL)125.5 x 33.5 x 130mm
GreutateGreutate netă (Aprox.)415g
Accesoriigeantă, încărcător, cablu alimentare, cablu integrat de 30 pini (D-sub/Composite), Ghid de utilizare, Garanție,
CD suport (Manualul Utilizatorului)


Ilustrație video: http://www.youtube.com/watch?v=Ae3hKiqHMU4

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3886 de distincţii în anul 2011 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 11000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3100 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 10.1 miliarde USD în 2010.

Produse mentionate in comunicat:

9 imagini disponibile
Proiectorul ASUS P1 LED cu geanta
Proiectorul ASUS P1 LED cu geanta
Descarcă
Proiectorul ASUS P1 LED
Proiectorul ASUS P1 LED
Descarcă
Proiectorul ASUS P1 LED
Proiectorul ASUS P1 LED
Descarcă
Proiectorul ASUS P1 LED
Proiectorul ASUS P1 LED
Descarcă
Proiectorul ASUS P1 LED
Proiectorul ASUS P1 LED
Descarcă
Proiectorul ASUS P1 LED
Proiectorul ASUS P1 LED
Descarcă
Proiectorul ASUS P1 LED
Proiectorul ASUS P1 LED
Descarcă
Proiectorul portabil ASUS P1 LED premiat iF Design Gold 2012
Proiectorul portabil ASUS P1 LED premiat iF Design Gold 2012
Descarcă
Proiectorul portabil ASUS P1 LED premiat iF Design Gold 2012
Proiectorul portabil ASUS P1 LED premiat iF Design Gold 2012
Descarcă