mediaLOOK logo
@
TWISTER prezintă seria de module Hard-core Overclocking de la Kingmax - alegerea amatorilor de overclocking
Bucureşti 2004-03-22

TWISTER prezintă seria de module Hard-core Overclocking de la Kingmax - alegerea amatorilor de overclocking

Reţea de distribuţie IT&C TWISTER prezintă seria de module de memorie KINGMAX: Hard-core Overclocking. Eficienţa şi performanţele fără cusur ale seriei Hard-core în ceea ce priveşte overclocking-ul au câştigat aprecierea deplină a pasionaţilor de overclocking şi jocuri, precum şi numeroase premii şi distincţii din partea jurnaliştilor din domeniul hardware, în întreaga lume. În aceste zile, producătorul de memorii KINGMAX este prezent la CeBIT 2004 în cadrul pavilionului 1, standul 1a4.

Pentru cei care doresc să realizeze overclocking, seria de module Hard-core de la Kingmax nu are egal:

- Procesul riguros de testare:
Kingmax asigură calitatea absolută a produselor realizate în fabricile sale, folosind cele mai avansate platforme de testare din lume, de la Advantest. Kingmax utilizează trei platforme, fiecare dintre acestea valorând peste 4.5 milioane USD. Toate modulele de memorie Kingmax sunt supuse unui proces de testare strict, într-un mediu controlat de 80 de grade, ceea ce garantează un procent de compatibilitate de 100%.

- Cea mai bună capacitate de overclocking:
Toate modulele de memorie Kingmax au o lăţime de bandă de siguranţă de cel puţin 5%. DDR466 poate atinge viteze ale ceasului de 490 MHz sau mai mult, în timp ce DDR500 poate atinge viteze de 525 MHz.

- Furnizarea consecventă de produse:
Kingmax utilizează singura fabrică de module de memorie din lume cu capacităţi de producţie integrate vertical, ceea ce permite evitarea problemelor asociate cipurilor IC. Kingmax menţine stabilitatea şi cele mai înalte standarde de calitate în producţia modulelor sale.

- Preţuri competitive:
Cu avantajele oferite de facilităţile de productie, Kingmax îşi poate permite să menţină la minim costurile materialelor de producţie şi pe cele privind manopera, oferind produse la preţuri competitive.

În prezent, seria de module Hard-core Overclocking de la Kingmax include module de memorie cu capacităţi de 256MB sau 512MB şi viteze de 466MHz sau 500MHz. Pentru mai multe informaţii despre produsele KINGMAX, vă rugăm să vizitaţi website-ul www.twister.ro sau să apelaţi numărul gratuit 08008 TWISTER (08008-89478).

TWISTER

TWISTER (www.twister.ro) este o reţea naţională de distribuţie IT&C cu magazine situate în fiecare reşedinţă de judeţ. Portofoliul de produse distribuite reuneşte sisteme PC şi notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de reţea şi software. Printre mărcile comercializate se numără: 3Com, Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, Philips, Prolink, Proxim, Qubs, Star, Syntax, TwinMOS, Twister, US Robotics etc. Informaţii despre produsele şi partenerii TWISTER se pot afla apelând numărul gratuit 08008 TWISTER sau consultând catalogul lunar TWISTER.