mediaLOOK logo
@
FunGadgets.ro a lansat în România tastatura virtuală Magic-Cube
București 2011-06-22

FunGadgets.ro a lansat în România tastatura virtuală Magic-Cube

FunGadgets.ro a adus pe piața românească noua versiune a tastaturii virtuale Magic-Cube, ce permite tastarea într-un stil futurisc - prin proiecție laser - pe orice dispozitiv fix sau mobil cu sistem Android, iOS sau Windows 7 / XP.

Tastarea pe telefoane mobile sau tablete este de multe ori incomodă având în vedere dimensiunile reduse ale dispozitivelor. Tastatura virtuală Magic-Cube Projection oferă o alternativă pentru introducerea rapidă a datelor, într-un mod desprins parcă din filmele SF. Gadgetul folosește o proiecție laser, vizibilă pe orice suprafață plană, afișând o tastatură QWERTY la dimensiuni standard.

Poziția și mișcarea degetelor este sesizată de un sistem electronic complex ce combină razele laser cu un senzor în infraroșu. Pot fi detectate până la 400 de caractere pe minut. Echipamentul este compact, măsurând numai 38 x 75 x 29 mm, în condițiile în care cântărește doar 200 de grame.

O tastatură Magic-Cube Projection simplifică folosirea echipamentelor mobile, fie că e vorba de iPhone, iPad sau de telefoane cu Android. Tastatura se poate conecta la orice dispozitiv cu suport Bluetooth HID sau USB 2.0, fiind compatibilă cu sistemele de operare Android 2.0/2.1/2.2, iOS, Windows 7 și XP.

Noul model este mai compact, are o precizie îmbunătățită și oferă o facilitate nouă: atunci când dispozitivul conectat suportă, “tastatura” se metamorfozează în mouse multi-touch printr-o simplă combinație de “taste”. În acest caz, suprafața de proiecție devine echivalentul unui Touch-Pad.

Prin Magic-Cube ne adresăm utilizatorilor mobili, precum cei de tablete PC. Magic-Cube completează funcționalitățile unei tablete, adăugându-i o tastatură QWERTY de dimensiune normală, fără a-i diminua portabilitatea. Fiind un produs exclusivist, nu ne așteptăm la vânzări foarte mari, însă îl încadrăm cu siguranță în categoria gadget-urilor inteligente și utile”, este de părere Valentin Haicu, director VHCI Business Development, importatorul Magic-Cube în România.

Magic-Cube Projection Keyboard este disponibil în România și poate fi achiziționat din magazinul online FunGadgets.ro la prețul de 692 lei (TVA inclus).

Magic-Cube Projection Keyboard a fost prezentat în premieră de Celluon la expoziția CeBIT 2011. Video demonstrativ: http://www.youtube.com/watch?v=l2q8xWgmDgw.

VHCI Business Development

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
Magic-Cube Projection Keyboard
Magic-Cube Projection Keyboard
Descarcă