mediaLOOK logo
@
ASUS prezintă noua seria de laptopuri K reproiectate cu stil
București 2011-03-02

ASUS prezintă noua serie de laptopuri K reproiectate cu stil

Laptopurile din noua serie K de la ASUS combină puterea celei de a doua generații de procesoare Intel Core cu finisajele premium din aluminiu în culori elegante.

Noile notebook-uri ASUS K dezlănțuie puterea celei de a doua generații de procesoare Intel Core bazate pe Huron River și a graficii NVIDIA GeForce GT 500. Prin aceste dotări, portabilele oferă o experiență de operare accelerată și performanțe mai bune în multitasking, multimedia și jocuri. Modelele din noua serie K sunt acoperite cu texturi din aluminiu durabil care conferă o notă individuală și un aspect unic, deopotrivă în varianta maro și în cea argintie. Integrarea tehnologiei exclusive ASUS IceCool sporește confortul utilizatorului în timpul tastării, palm rest-ul rămânând mereu rece.

Cea de-a doua generație de procesoare Intel Core și grafică NVIDIA GeForce
Noua serie ASUS K este livrată cu cea de-a doua generație de procesoare Intel Core pentru a accelera multitasking-ul și a îmbunătăți performanța vizuală prin motoarele grafice integrate. Producția pe 32nm, cerințele reduse de energie și includerea tehnologiei* NVIDIA Optimus extind autonomia energetică a noilor laptopuri.

ASUS a urmărit să ofere consumatorilor performanțe grafice superioare și a integrat chipsetul NVIDIA GeForce GT 500. Toate modelele K oferă suport pentru DirectX 11 și folosesc plăci video dedicate, cea mai puternică fiind GeForce GT 540M cu 2GB memorie video DDR3 **. Rezultatul e vizibil în rularea jocurilor recente, experiența fiind superioară față de alternativele din același segment de piață.

Teme cromatice subtile și elegante
Panourile texturate din aluminiu care acoperă notebook-urile din seria K servesc un dublu scop. Acestea rezistă unei utilizări intensive și își păstrează strălucirea pe o perioadă îndelungată având un aspect business elegant și stilat, în culorile maro sau argintiu. Pentru utilizatorii interesați de portabile cu aspect clasic, noile modele ASUS K constituie echilibrul solid între design și performanță.

ASUS IceCool și Palm Proof
ASUS IceCool se bazează pe amplasarea componentelor interne generatoare de căldură (precum procesorul și nucleul grafic) departe de zona de interacțiune cu utilizatorul. Ventilatoarele și heat pipe-urile IceCool răcesc notebook-urile din seria K atunci când sunt utilizate, iar temperatura palm rest-ului rămâne sub cea a corpului uman. Tehnologia IceCool elimină efectiv senzația neplăcută întâlnită pe notebook-urile standard în timpul utilizărilor prelungite.

Seria K integrează tehnologia ASUS Palm Proof, care detectează atingerile neintenționate ale touchpad-ului prevenind mișcarea cursorului, alături de tastatura “chiclet”, laureată IF, cu taste largi și un bun răspuns tactil. Bazându-se pe acestea, noul notebook-ul este ideal pentru utilizatorii obișnuiți să tasteze rapid.

* Cu excepția modelului K43.
**Caracteristicile și specificațiile produselor pot fi schimbate fără o notificare prealabilă. Vizitați site-ul www.asus.com pentru mai multe detalii.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3398 de distincţii în anul 2010 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 10 miliarde USD în 2010.

Produse mentionate in comunicat:

4 imagini disponibile
ASUS K73
ASUS K73
Descarcă
ASUS K73
ASUS K73
Descarcă
ASUS K73
ASUS K73
Descarcă
ASUS K73
ASUS K73
Descarcă
3 imagini disponibile
ASUS K43
ASUS K43
Descarcă
ASUS K43
ASUS K43
Descarcă
ASUS K43
ASUS K43
Descarcă
7 imagini disponibile
Seria K CES2011
Seria K CES2011
Descarcă
ASUS K (CES 2011)
ASUS K (CES 2011)
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă