mediaLOOK logo
@
ASUS anunță noile surse de alimentare TUF Gaming Gold
Bucuresti 2023-03-14

Noile surse de alimentare TUF Gaming Gold sunt disponibile în România

Compatibilitatea ATX 3.0, designul complet modular și eficiența energetică 80 PLUS Gold le permit constructorilor DIY să consolideze următoarea generație de PC-uri de gaming.

PUNCTE CHEIE:

  • Compatibilitate ATX 3.0: Suport complet pentru cel mai recent standard multi-rail, cu cabluri de alimentare native cu 16 pini pentru plăcile grafice moderne
  • Design complet modular: Flexibilitate pentru a detașa și elimina conexiunile inutile, eliminând dezordinea inutilă a cablurilor
  • Eficiență și garanție îmbunătățite: Acum cu certificare 80 PLUS Gold și garanție extinsă de 10 ani


ASUS a lansat noua linie de surse de alimentare TUF Gaming, concepută pentru a alimenta fiabil și stabil PC-urile de gaming pentru anii următori. Pentru această iterație, inginerii ASUS au făcut ca sursele de alimentare TUF Gaming să fie mai bune ca niciodată, cu un rating de eficiență 80 PLUS® Gold îmbunătățit și cu puteri mai mari pentru a alimenta orice platformă de ultimă generație.

La fel ca și sursele de alimentare TUF Gaming din generația anterioară, cele mai recente PSU-uri Gold de până la 1200W sunt construite cu componente de calitate militară pentru o utilizare fiabilă pe termen lung, cu un strat de protecție pe PCB pentru a proteja împotriva scurt-circuitelor ce ar putea fi cauzate de umiditate și praf. Designul ventilatorului axial-tech de 135 mm mărește presiunea aerului pentru a menține temperaturile de funcționare scăzute, fără zgomotul ventilatoarelor tipice de calitate superioară - iar noile PSU dispun, de asemenea, de un rulment cu bile duble pentru o longevitate extinsă.

Compatibilitate ATX 3.0 și design complet modular


ASUS oferă sursele de alimentare TUF Gaming la puteri și mai mari, perfecte pentru alimentarea unui build DIY capabil să ruleze jocuri AAA mult timp de aici înainte. Utilizatorii au posibilitatea de a alege între modelele de 750 W, 850 W, 1000 W și 1200 W, fiecare dintre acestea având compatibilitate ATX 3.0 completă și cabluri de alimentare native cu 16 pini pentru plăci grafice moderne. Fiecare model este complet modular, permițând utilizatorilor să elimine aglomerația inutilă de cabluri din sisteme.

Eficiență și garanție îmbunătățite


Noile surse de alimentare TUF Gaming PSU au primit, de asemenea, certificarea 80 PLUS Gold, ceea ce înseamnă că sunt capabile să funcționeze și mai eficient decât generația anterioară. De asemenea, aceste modele au trecut prin aceleași teste riguroase ca toate celelalte componente TUF Gaming, inclusiv temperaturi extreme și vibrații, pentru a se asigura că sunt pregătite pentru o funcționare pe termen lung. Compania este atât de încrezătoare în durabilitatea și longevitatea PSU-urilor TUF Gaming, încât a mărit garanția de la 6 ani la 10 ani - astfel încât utilizatorii pot sta liniștiți știind că sistemele lor sunt pe mâini sigure.

Specificații generale


Nume model
TUF-GAMING-1000G
Format Intel® ATX12V
ATX 3.0Yes
Dimensiuni150 x 150 x 86 mm
Eficiență80 PLUS Gold
Funcții de protecțieOPP/OVP/UVP/SCP/OCP/OTP
Gamă intrare AC 100-240 V ac
Voltaj ieșire DC+3.3 V+5 V+12 V-12 V+5 Vsb
Încărcare maximă25 A25 A83.3 A0.8 A3 A
Ieșire totală1000 W

Nume model
TUF-GAMING-850G
Format Intel® ATX12V
ATX 3.0Yes
Dimensiuni150 x 150 x 86 mm
Eficiență80 PLUS Gold
Funcții de protecțieOPP/OVP/UVP/SCP/OCP/OTP
Gamă intrare AC100-240 Vac
Voltaj ieșire DC+3.3 V+5 V+12 V-12 V+5 Vsb
Încărcare maximă25 A25 A70.8 A0.8 A3A
Ieșire totală850 W
Nume modelTUF-GAMING-750G
Format Intel®ATX12V
ATX 3.0Yes
Dimensiuni150 x 150 x 86 mm
Eficiență80 PLUS Gold
Funcții de protecțieOPP/OVP/UVP/SCP/OCP/OTP
Gamă intrare AC100-240 Vac
Voltaj ieșire DC+3.3 V+5 V+12 V-12 V+5 Vsb
Încărcare maximă25 A25 A62 A0.8 A3A
Ieșire totală750 W

Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produsului pot fi modificate fără notificare și pot diferi de la o țară la alta. Performanța reală poate varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile la http://www.asus.com

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, apreciată de Laptop Mag drept cea mai bună marcă de laptopuri în 2020. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2020, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Related products: