mediaLOOK logo
@
Placa de rețea QNAP 5GbE QXG-5G1T-111C
Bucuresti 2019-12-03

Upgrade de rețea pentru NAS și PC în infrastructura existentă: QNAP lansează o placă 5GBASE-T cu patru viteze

QNAP Systems a lansat placa de rețea QXG-5G1T-111C PCIe 5GBASE-T, oferind suport pentru patru viteze de transfer. Utilizatorii o pot instala pe un slot PCIe 2.0 x1 într-un NAS QNAP compatibil sau într-un PC Windows/Linux pentru a crește vitezele de transfer folosind cablurile existente CAT 5e. QXG-5G1T-111C reprezintă astfel o soluție de conectivitate 5GbE flexibilă și economică, destinată atât firmelor, cât și utilizatorilor individuali.

QXG-5G1T-111C utilizează un controler de rețea Marvell AQtion AQC111C ce suportă viteze de 5/2,5/1 Gbps și 100Mbps. Prin instalarea QXG-5G1T-111C, ce are un design standard cu conector RJ45, utilizatorii pot actualiza instant vitezele de transfer la 5 Gbps prin cablurile CAT 5e deja existente.

“Multe afaceri, mulți utilizatori individuali și gameri vor viteze mai ridicate în rețea, dar nu au nevoie neapărat de lățimea de bandă 10GbE,” a declarat Dan Lin, manager de produs în cadrul QNAP. “Placa de extensie QNAP 5GbE suportă patru rate de transfer și furnizează viteze de cinci ori mai mari ca transmisia Gigabit, permițându-le utilizatorilor să actualizeze cu ușurință PC-urile sau sistemele NAS la capacități 5Gbps pentru a susține transferuri intensive de date și pentru a crește productivitatea.”

Utilizatorii de PC-uri Windows și Linux trebuie să descarce driverul QXG-5G1T-111C. Instalarea driverului nu este necesară dacă placa se instalează pe un NAS compatibil ce rulează QTS 4.3.6 (sau o versiune mai nouă).

În scurt timp, QNAP va lansa încă două plăci de rețea 5GbE - QXG-5G2T-111C Dual-port PCIe Gen 3.0 x2 și QXG-5G4T-111C Quad-port PCIe Gen 3.0 x4 - pentru a satisface diverse cerințe de upgrade din piață. Plăcile pot fi achiziționate din magazinul de accesorii QNAP. Pentru mai multe informații despre produs și întregul portofoliu QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Related products:

QNAP QXG-5G1T-111C

2 related pictures
QNAP QXG-5G1T-111C
Resolution: 2500x1563px
Size: 0.5MB
File Type: image/jpeg
Save...
QNAP QXG-5G1T-111C
Resolution: 2500x1563px
Size: 0.31MB
File Type: image/jpeg
Save...