mediaLOOK logo
@
ROG Swift PG65UQ
Bucuresti 2019-11-11

Republic of Gamers (ROG) a lansat Swift PG65UQ, un monitor de gaming în format mare (65")

• Cel mai rapid ecran mare pentru gaming - Afișează conținut la rezoluție înaltă 4K UHD (3840 x 2160) cu o rată de refresh de 144 Hz pentru performanțe deosebite în gaming.
• Cel mai fluid și mai clar ecran mare pentru gaming - NVIDIA G-SYNC Ultimate oferă cele mai recente procesoare pentru G-SYNC pentru cea mai bună experiență HDR în gaming.
• Funcționează perfect cu Xbox One - Suportă rată de refresh variabilă (VRR) prin conexiunea HDMI pentru gaming fluid pe consolă, redat pe un ecran mare.
• Divertisment captivant - Oferă o claritate vizuală incredibilă și un sunet captivant cu certificare Ultra HD Premium prin difuzoarele de 15W.

Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea monitorului Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD). ROG Swift PG65UQ dispune de un panou HDR, de 65 de inchi, cu rezoluție 4K (3840 x 2160), supra-tactabil la 144 Hz, cu acoperire de 95% a spectrului de culoare profesional DCI-P3, precum și cu certificări DisplayHDR 1000 și Ultra HD Premium.

Cu rate de refresh mai mari și cadre sincronizate, jocul a devenit sensibil mai fluid și cu un răspuns mai bun. Până în prezent, aceste facilități erau întâlnite doar la monitoarele desktop și laptopurile de gaming, care au dimensiuni prea mici pentru a rivaliza cu televizoarele mari. Situația se schimbă de acum.

"ROG Swift PG65UQ BFGD cu NVIDIA G-SYNC este o opțiune excelentă pentru gaming-ul PC redat pe un ecran mare", a declarat Matt Wuebbling, șeful GeForce Marketing în cadrul NVIDIA. "Jucătorii vor aprecia calitatea, luminozitatea și rezoluția video impresionantă oferite de BFGD.

Cu o tehnologie completă de diminuare locală a luminii (FALD), ce controlează în mod dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, și cu luminozitate maximă de 1000 de niți, ROG Swift PG65UQ redă umbre și lumini nuanțate, realistice, contrast uimitor, culori cinematice și latență redusă pentru a oferi cea mai bună experiență HDR în gaming.

Jocuri rapide, super fluide, la scară mare
ROG Swift PG65UQ beneficiază de un panou HDR, cu diagonala de 65 de inchi și rezoluție 4K (3840 x 2160), integrând peste opt milioane de pixeli într-un spațiu uriaș. Având rate de refresh ce pot ajunge, prin overclocking, la 144 Hz, monitorul afișează cu ușurință efecte vizuale dinamice și le face mai fluide și mai realistice ca niciodată. Pentru a elimina tremurul care poate apărea atunci când performanța scade sub rata maximă de reîmprospătare, ROG Swift PG65UQ dispune de tehnologie NVIDIA G-SYNC Ultimate pentru a sincroniza cadrele cu plăcile video GeForce compatibile pentru jocuri mai vii, cu contrast uimitor, culori cinematice și latență scăzută.

Experiență HDR de vârf
Cu o tehnologie completă de diminuare locală a luminii (FALD), ROG Swift PG65UQ controlează în mod dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, furnizând un contrast foarte înalt pentru scene întunecate mai detaliate, cu un aspect mai natural. LED-urile pot fi pornite și oprite independent pentru a crea o plajă largă de iluminare dinamică pentru imagini mult mai bogate și mai nuanțate. Fiind certificat DisplayHDR 1000 și Ultra HD Premium, ROG Swift PG65UQ poate atinge luminozitatea maximă de 1000 de niți în fiecare zonă LED, asigurând un alb mai luminos și culori mai strălucitoare.

ROG Swift PG65UQ dispune de tehnologie quantum-dot, oferind o gamă largă de culori, cu acoperire de 95% a spațiului de culoare standard cinematografic DCI-P3, iar procesul de pre-calibrare din fabrică asigură o acuratețe incredibilă a culorii (Delta-E < 2) imediat ce a fost scos din cutie. Ecranul prezintă, de asemenea, un unghi larg de vizualizare pentru o imagine cu aspect natural, cu o alterare minimă a culorilor din orice unghi de vizualizare.

Jocuri în format mare
Pentru jucătorii ce preferă mai multe platforme, ROG Swift PG65UQ este o opțiune naturală. Acesta funcționează perfect cu Xbox One, suportând rate de refresh variabile (VRR) de 48–60 Hz prin conexiunea HDMI. ROG Swift PG65UQ este la fel de potrivit pentru filme și divertisment la fel cum este și pentru gaming. Având certificare Ultra HD Premium, monitorul oferă detalii și claritate excepțională, alături de un sunet captivant. Pe lângă panoul avansat, ROG Swift PG65UQ vine cu difuzoare de 15W integrate și tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster pentru performanțe audio puternice. Acesta include o telecomandă ce permite controlul complet asupra meniului de pe ecran pentru ajustări rapide și selectarea surselor de intrare.

Disponibilitate
ROG Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD) va fi disponibil în România în decembrie 2019.

Specificații: https://www.asus.com/Monitors/ROG-Swift-PG65UQ/

ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Related products:

ROG Swift PG65UQ

3 related pictures
ROG Swift PG65UQ
Resolution: 2500x2500px
Size: 0.66MB
File Type: image/jpeg
Save...
ROG Swift PG65UQ
Resolution: 2500x2500px
Size: 0.62MB
File Type: image/jpeg
Save...
ROG Swift PG65UQ
Resolution: 2560x1148px
Size: 0.63MB
File Type: image/jpeg
Save...