mediaLOOK logo
@
QNAP MediQPACS
Bucuresti 2019-02-28

QNAP a lansat MediQPACS, aplicația ce transformă NAS-ul într-un server PACS accesibil

QNAP Systems a lansat MediQPACS, o aplicație care poate transforma un NAS QNAP într-un server PACS privat (Sistem de Arhivare și Comunicare Imagini) pentru a ajuta utilizatorii să efectueze copii back-up securizate ale fișierelor DICOM (Imagistică Digitală și Comunicații Medicale) în activitatea unităților medicale. MediQPACS permite vizualizarea rapidă și gestionarea completă a imaginilor medicale, constituind o alternativă accesibilă la un server PACS propriu în cadrul HIS (sistemele de rețele ale spitalelor), cu disponibilitate 24/7, management central și stocare fiabilă a tuturor fișierelor DICOM.

"Fișierele DICOM care conțin date ale pacienților au în general dimensiuni mari, ceea ce duce la potențiale probleme de stocare în spitale, clinici și alte facilități de asistență medicală. Cu aplicația MediQPACS pentru NAS-urile QNAP, aceste fișiere masive DICOM furnizate de sistemele și procesele medicale conectate, precum și AET pot fi stocate securizat și centralizat. NAS-urile QNAP oferă, de asemenea, diferite metode de extindere a capacității pentru a se potrivi viitoarelor cerințe de stocare a datelor", a declarat Anay Badavne, manager de produs în cadrul QNAP.

Utilizatorii pot identifica și vizualiza fișierele DICOM cu ușurință (inclusiv imagini, tag-uri și informații ale pacienților) în aplicația MediQPACS, folosind o conexiune de rețea, bucurându-se de mai multă flexibilitate în cadrul activității de diagnosticare medicală. MediQPACS permite, de asemenea, vizualizarea rapidă a analizelor și a studiilor recent asociate pacienților, economisind foarte mult din timpul irosit de medici cu importul și căutarea datelor și analizelor pacienților. Printr-o acțiune "drag & drop" asupra diferitelor fișiere DICOM, medicii pot vizualiza mai multe imagini simultan și pot adăuga un strat suplimentar peste imaginile pentru diagnosticare suplimentară, folosind instrumente, precum ferestre, organizarea pe niveluri, schematizările fluxurilor, evidențierea pe zone și multe altele.

Cerințele sistemului NAS:
- MediQPACS este o aplicație containerizată, necesită Container Station 1.8.3031 (sau mai nou)
- QTS 4.3.4 (sau mai nou)
- Procesor x86 (Intel / AMD), cu cel puțin 2 GB RAM (4GB RAM este recomandat pentru cea mai bună experiență de utilizare). Notă: NAS-urile bazate pe arhitectura ARM vor oferi suport în versiunile viitoare.

Disponibilitate
Aplicația MediQPACS este disponibilă în limba engleză și poate fi descărcată din QTS App Center.

QNAP

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.

Related products:

QNAP MediQPACS

3 related pictures
QNAP MediQPACS
Resolution: 1871x827px
Size: 0.32MB
File Type: image/jpeg
Save...
QNAP MediQPACS
Resolution: 1305x555px
Size: 0.15MB
File Type: image/jpeg
Save...
QNAP MediQPACS
Resolution: 1900x962px
Size: 0.2MB
File Type: image/jpeg
Save...