mediaLOOK logo
@

4PSA VoipNow Automation

centrale telefonice

4PSA a lansat VoipNow Automation, o soluţie completă de automatizare a operaţiunilor şi a resurselor în mediul cloud, creată să simplifice administrarea comenzilor, managementul conturilor clienţilor, provizionarea serviciilor şi facturarea acestora. Cu ajutorul VoipNow Automation furnizorii pot să definească pachetele de servicii, să implementeze magazinul online şi portalul destinat clienţilor, să activeze automat serviciile comandate şi să administreze procesele de comandă, facturare şi plată folosind cele mai noi tehnologii.

Prin eficientizarea proceselor critice specifice afacerilor furnizorilor de servicii, VoipNow Automation ajută la reducerea costurilor operaţionale, oferind o bază solidă pentru dezvoltarea organizaţiei. Platforma software este scalabilă, fiind capabilă să administreze un număr teoretic nelimitat de abonaţi, graţie suportului oferit de arhitectura 4Grid. Totodată, datorită tehnologiei Cloud Blocks soluţia poate fi integrată cu orice platformă de furnizare a serviciilor. VoipNow Automation oferă un front-end Open Source, care include magazinul virtual şi portalul unde clienţii îşi pot administra informaţiile personale, subscripţiile la servicii, comenzile, facturile şi plăţile.
  • 2010-05-25 13:34:05

Imagini disponibile

2 imagini disponibile
VoipNow Automation - detaliile unei comenzi (print screen)
VoipNow Automation - detaliile unei comenzi (print screen)
Descarcă
VoipNow Automation - interfata magazin online (print screen)
VoipNow Automation - interfata magazin online (print screen)
Descarcă

4PSA (Rack-Soft)

4PSA accelereaza si sustine comunicarea și colaborarea în echipă. De peste 10 ani, dezvoltăm tehnologii care le permit furnizorilor de servicii sa ofere numeroase servicii în cloud - automatizare, telefonie de tip business, soluții de voce, video, instant messaging și mobilitate. Cu ajutorul solutiilor noastre, peste 10.000 de parteneri sprijină companii mici și mijlocii din întreaga lume cu servicii de comunicații avansate.
VoipNow este acum cea mai avansată platformă de Comunicații Unificate destinată furnizorilor de servicii din lume. Platforma este disponibilă atât în cloud, cât și pe infrastructura partenerilor noștri, se instalează rapid și se adaptează ușor la nevoile companiilor datorită unui set complex de functionalități, a unui motor integrat de facturare și de plată, precum și a unui sistem de licențiere competitiv. VoipNow Mobile, clientul mobil al platformei, înlocuiește cu succes telefoanele fixe, conferind utilizatorilor mobilitate și securitate.
Hubgets (în prezent în Beta) îmbunătățește colaborarea și comunicarea în echipă. Platforma, o aplicație web disponibilă in browser, înlesnește accesul la resurse și împărtășirea lor, limitând volumul întreruperilor și consolidând gradul de colaborare la nivel de echipă.