mediaLOOK logo
@

4PSA VoipNow Core

centrale telefonice

VoipNow Core este prima aplicaţie software care construieşte un cloud de livrare a serviciilor VoIP. Bazându-se pe tehnologia proprietară 4Grid, produsul le permite furnizorilor de servicii să ofere soluţii de telefonie VoIP de mare capacitate. VoipNow Core include de asemenea funcţii de media gateway pentru realizarea la costuri minime a interconectărilor dintre reţelele SIP şi PSTN.
  • 2010-05-25 13:33:33

Imagini disponibile

2 imagini disponibile
VoipNow Core - 4Grid (print screen)
VoipNow Core - 4Grid (print screen)
Descarcă
VoipNow Core - nivelul de incarcare per nod (print screen)
VoipNow Core - nivelul de incarcare per nod (print screen)
Descarcă

4PSA (Rack-Soft)

4PSA accelereaza si sustine comunicarea și colaborarea în echipă. De peste 10 ani, dezvoltăm tehnologii care le permit furnizorilor de servicii sa ofere numeroase servicii în cloud - automatizare, telefonie de tip business, soluții de voce, video, instant messaging și mobilitate. Cu ajutorul solutiilor noastre, peste 10.000 de parteneri sprijină companii mici și mijlocii din întreaga lume cu servicii de comunicații avansate.
VoipNow este acum cea mai avansată platformă de Comunicații Unificate destinată furnizorilor de servicii din lume. Platforma este disponibilă atât în cloud, cât și pe infrastructura partenerilor noștri, se instalează rapid și se adaptează ușor la nevoile companiilor datorită unui set complex de functionalități, a unui motor integrat de facturare și de plată, precum și a unui sistem de licențiere competitiv. VoipNow Mobile, clientul mobil al platformei, înlocuiește cu succes telefoanele fixe, conferind utilizatorilor mobilitate și securitate.
Hubgets (în prezent în Beta) îmbunătățește colaborarea și comunicarea în echipă. Platforma, o aplicație web disponibilă in browser, înlesnește accesul la resurse și împărtășirea lor, limitând volumul întreruperilor și consolidând gradul de colaborare la nivel de echipă.