mediaLOOK logo
@

BLOGWARS

website

BLOGWARS este câmpul de luptă al bloggerilor hi-tech din România încă din 2010. Concursul a debut inițial sub forma unei campanii de 11 săptămâni, în care se înrolau sute de autori de blog. O primă probă de scris stabilea cele două tabere: primii 10 finaliști combatanți versus comunitatea juraților. Urmau 10 etape săptămânale în care finaliștii luptau în scris pe temele BLOGWARS, iar jurații votau articolele, conducând săptămânal la câte o eliminare.

În 2011, în așteptarea unui nou concurs BLOGWARS au fost organizate două sesiuni de luptă unu versus unu, între bloguri similare, active pe teme tehnologice. Modelul a fost replicat ulterior în 2014 și continuă și în prezent. Astfel, doi bloggeri (ce publică în mod constant articole pe teme IT) primesc spre testare produsul ce face obiectul confruntării unu la unu. Fiecare îl evaluează și publică review-ul pe blog. Cele două articole devin „posturi de luptă” ce urmăresc să atragă cât mai mulți cititori și susținători din rândul publicului care votează. Votanții sunt stimulați să răspundă chestionarului cu un premiu atractiv – un gadget al momentului sau chiar un exemplar al produsului testat de bloggeri.

ASUS este susținătorul tradițional al concursului BLOGWARS, organizatorul fiind agenția de relații publice THINKER MEDIA.

De-a lungul timpului BLOGWARS a avut următorii câștigători (în ordine invers cronologică): Emil Dragotă (gadget.ro), Bogdan Petre (imidoresc.ro), Radu Dumitru (nwradu.ro), Gabriel Ursan (gabrielursan.ro), Șerban Duică (soacra.eu), Sorin Rusi (laptopnews.ro), Iulia Diana Mihai (iulia-diana-mihai.blogspot.com).
  • 2015-07-29 15:02:47

Imagini disponibile

Thinker Media