mediaLOOK logo
@
Monitorul 3D ASUS VG236H
Bucureşti 2010-10-12

Monitorul 3D ASUS VG236H a ajuns în România

ASUS a anunțat disponibilitatea pe piața românească a monitorului 3D VG236H dotat cu tehnologiile NVIDIA® 3D Vision™ și Trace Free II. Acesta are un timp de răspuns de 2ms (de la gri la gri) și o rată de reîmprospătare dublă de 120Hz, pentru a putea oferi efecte vizuale 3D ultra detaliate, la rezoluție FullHD.

Prin tehnologia Color Shine, VG236H permite utilizatorilor să se bucure de culori vibrante la o luminozitate de 400 cd/mp. Monitorul este deosebit de ergonomic, fiind dotat cu stand pivotant care permite ajustarea unghiului de înclinație și a înălțimii, pentru confortul vizual de-a lungul unor perioade lungi de folosire. VG236H este ideal pentru navigarea online, vizionarea filmelor Blu-ray și rularea jocurilor 3D.

Experiență 3D imersivă cu ajutorul tehnologiei NVIDIA 3D Vision
Monitorul VG236H FullHD cu diagonala de 23” transpune utilizatorii în lumea 3D a filmelor și a jocurilor video. Prin utilizarea tehnologiei NVIDIA 3D Vision, VG236H preia avantajele ochelarilor activi, ale secvențelor de cadre alternante și ale ratei de reîmprospătare de 120Hz pentru a reda câte 120 de cadre pe secundă. În prezent pe piață există sute de jocuri pentru PC**, care sunt compatibile cu NVIDIA 3D Vision.

Recomandat pentru scenele de super-acțiune
Tehnologia exclusivă ASUS Trace Free II combină rata de reîmprospătare de 120Hz cu timpul de răspuns de 2ms (de la gri la gri) pentru a obține o imagine cât se poate de clară. Rata de reîmprospătare de 120Hz depășește posibilitățile monitoarelor convenționale de 60Hz, oferind 120 de cadre redate pe secundă. Prin timpul de răspuns ultra-rapid de 2ms efectul de ghost este eliminat, iar experința jocului este continuă.

Optimizat pentru redarea nuanțelor vii
Grație tehnologiei ASUS Color Shine și luminozității de 400 cd/mp, utilizatorii se pot bucura de culori vibrante și strălucitoare în 3D. Color Shine utilizează mai multe straturi de film, față de un singur strat folosit în mod uzual, pentru a oferi un panou excepțional care reduce difuzia luminii. Aceasta îmbunătățește claritatea imaginii, crește nivelul de saturație și îmbogățește densitatea culorilor.

Tehnologia inteligentă ASUS Splendid optimizează fidelitatea redării culorilor aplicând cinci moduri predefinite (joc, cinema, noapte, decor și standard). În modul pentru jocuri, ASUS Splendid luminează în mod automat scenele închise, zonele greu de observat și lasă neatinse alte texturi luminoase pentru a ajuta jucătorii în reperarea inamicului ascuns în colțurile întunecoase ale ecranului, fără a afecta culorile scenei globale.

Design ergonomic pentru vizionări confortabile
Pentru a asigura confortul utilizatorilor chiar după perioade lungi de folosință, VG236H poate fi orientat ușor în aproape orice unghi de vizualizare. Se poate roti 150 de grade, se reglează pe înălțime 100 de milimetri și se poate ajusta unghiului de înclinare.

VG236H beneficiază de porturi YPbPr și HDMI precum și de porturi DVI Dual-link pentru 3D. Monitorul integrează și un sistem pentru managementul cablurilor, care ajuta la menținerea în ordine a firelor prin care se conectează la computer.

Pe piața românească sunt disponibile modelele VG236H și VG236HE la prețurile aproximative de 1999 RON, respectiv 1599 RON (TVA inclus). VG236H include în plus ochelarii 3D NVIDIA.

*Pentru cerințele de sistem NVIDIA 3D Vision vă rugăm vizitați: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html.
**Pentru lista de jocuri compatibile vă rugăm vizitați: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-3d-games.html.


SpecificațiiDiagonală panou23 inci (58.4cm) ecran lat
Rezoluție optimă1920x1080 (Full HD)
Rată de reîmprospătare120Hz
Timp de răspuns2ms (de la Gri la Gri)
Culori afișate16.7M
Luminozitate400 nits
Contrast ASUS Smart 100.000:1
Unghi de vizualizare (CR≧10)Orizontal: 170° / Vertical: 160°
Compatibil cu NVIDIA® 3D Vision™ Da (cu NVIDIA® 3D Vision)
Tehnologie Splendid™ Video Intelligence Da
Tehnologie Color Da (panou anti-reflecție)
Control aspectDa (Full / 4:3)
Tehnologie LCD Driving Advanced Dual-Side LCD Driving
IntrăriDual-link DVI (Suport pentru NVIDIA® 3D Vision™ )/ HDMI / YPbPr
Ajustare pe înălțime0~100 mm
Pivotant-150° ~ +150°
Înclinare verticală-5° ~ 15°
Montare pe perete Standard VESA Da
Dimensiuni (LxÎxA) / Greutate (kg)550x420x250 mm / 7.0 kg
AccesoriiKit NVIDIA® 3D Vision™ (pentru VG236H), cablu Dual-link DVI, cablu de alimentare, ghid instalare rapidă, certificat garanție, CD (software de instalare și manuale), EVD demo NVIDIA® 3D (pentru VG236H)

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3268 de distincţii în anul 2009 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
Monitorul 3D ASUS VG236H
Monitorul 3D ASUS VG236H
Descarcă
Monitorul 3D ASUS VG236H
Monitorul 3D ASUS VG236H
Descarcă