mediaLOOK logo
@
Ozzy Osbourne; credit foto:SONY MUSIC / Nova Music Entertainment
Bucureşti 2010-09-29

CityFM oferă elevilor și studenților bilete Normal Circle reduse cu 50% la concertul Ozzy Osbourne

La aniversarea a 6 ani de rock, CityFM invită elevii și studenții să vină la concertul lui Ozzy Osbourne de sâmbătă, 2 octombrie. În ziua evenimentului, aceștia vor putea achiziționa bilete din categoria Normal Circle cu 50% reducere.

Pentru a beneficia de reducerea de preț, elevii și studenții trebuie să prezinte un act de identitate împreună cu legitimația de student sau carnetul de elev. Biletele vor putea fi cumpărate sâmbătă, începând de la ora 10.00, de la casa de bilete de la intrarea principală Zone Arena din str. Barbu Văcărescu, nr. 164.

Reducerea se va aplica numai în cazul biletelor din categoria Normal Circle.

Până joi inclusiv, toți posesorii de bilete pot participa la campania CityFM pentru desemnarea celor 4 fani care îl vor putea cunoaște personal pe Ozzy Osbourne în backstage, înaintea recitalului. Codul de bare de pe tichet și numărul de telefon trebuie expediate la adresa de email ozzy@cityfm.ro, iar vineri, 1 octombrie, va fi organizată o tragere la sorți în direct în programul Pâine și Kirk (10:00 – 14:00).

Ozzy Osbourne va concerta 2 ore pe data de 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma și Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Șapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, feminis.ro, Cancan și Kamikaze.

Galerie de fotografii Ozzy Osbourne: http://www.cityfm.ro/content/galerie-foto-ozzy-osbourne-2010.

CityFM

CityFM emite în București și zona metropolitană pe frecvența de 106,2 MHz, în Roman pe 91 MHz, în Sibiu pe 98,3 MHz, precum și online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou și sloganul "Inima ta bate rock?".