mediaLOOK logo
@
ozzy osbourne - let me hear you scream (credit foto: SONY MUSIC / Nova Music Entertainment)
Bucureşti 2010-09-20

CityFM anunță prelungirea recitalului Ozzy Osbourne de la Bucuresti

Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului său la 2 ore față de durata programată inițial de o oră și jumătate. Artistul i-a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la București, fiind vorba de prima sa vizită în România. Concertul programat pe 2 octombrie la Zone Arena va începe astfel de la ora 18.30. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma și Luna Amară, accesul publicului fiind posibil de la ora 17,00.

Am fost anunțați de managementul artistului că Ozzy dorește ca recitalul de la București să fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult față de planurile inițiale. Artistul vrea ca fanii săi din România să poata asculta live cât mai mult din muzica sa. Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de câștigat: ora de acces va rămâne neschimbată, însă programul derulării evenimentului va fi și mai dinamic”, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

Ozzy demonstrează că este într-o formă maximă și că trupa lui de acompaniament s-a rodat. CityFM și Fun Time Production au fost informați de către managementul artistului că Ozzy este pregătit pentru următorul concert care va avea loc la Londra.

CityFM a demarat astăzi, 20 septembrie, o serie de concursuri radiofonice cu premii constând în invitații la concertul de pe 2 octombrie de la București. Ascultătorii programelor CityFM pot câștiga câte o invitație la cel mai tare eveniment rock al acestei toamne.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfășura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma și Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Șapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan și Kamikaze.

Galerie de fotografii Ozzy Osbourne: http://www.cityfm.ro/content/galerie-foto-ozzy-osbourne-2010.

Procedura de acreditare la concertul Ozzy Osbourne
Perioada de centralizare a acreditarilor: până pe 25 septembrie 2010.
Cererile de acreditare se vor transmite exclusiv online, prin completarea formularului de la adresa http://www.medialook.ro/acreditare_ozzy.php.
Numarul de acreditări este limitat, decizia finală cu privire la eliberarea lor va fi luată împreună cu managementul artistului și va fi comunicată pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

CityFM

CityFM emite în București și zona metropolitană pe frecvența de 106,2 MHz, în Roman pe 91 MHz, în Sibiu pe 98,3 MHz, precum și online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou și sloganul "Inima ta bate rock?".