mediaLOOK logo
@
Concursul online de overclocking ASUS 1156
Bucureşti 2010-09-16

ASUS anunţă concursul online de overclocking ASUS 1156

A început numărătoarea inversă pentru competiţia online de overclocking ASUS, bazată pe platformele cu socket-ul Intel 1156. Concursul va dura opt săptămâni, având mai multe etape şi câștigători intermediari. Participanții vor acumula puncte în funcție de scorurile obținute săptămânal, iar la final, concurentul cu cel mai mare punctaj va fi încoronat drept Campionul ASUS 1156 la overclocking.

Orice pasionat de jocuri sau entuziast care deține o placă de bază ASUS poate participa și concura pentru titlul de Campion ASUS 1156. Cei mai buni în materie de overclocking pot câştiga de-a lungul celor opt etape săptămânale diverse echipamente ASUS (plăci de bază, notebook-uri, Eee PC-uri, EeeBox PC și o mulțime de alte produse). Chiar și cei care nu concurează se pot înscrie pentru a participa la tragerea la sorți.

Pentru calificarea în competiția ASUS 1156, concurenţii trebuie să utilizeze un PC dotat cu placă de bază ASUS. Pentru benchmark-urile bazate pe 3Dmark, sistemul trebuie să fie dotat cu o placă de bază ASUS și o placă grafică dedicată. Detaliile complete sunt disponibile pe pagina: http://www.asus1156.com.

4 tipuri de câştigători: prin tragere la sorți, naţionali, săptămânali şi marele campion
Orice utilizator de PC cu placă de bază ASUS poate participa la tragerea la sorți pentru a câștiga premiile puse în joc. În acelaşi timp, cu ocazia fiecărei etape, vor fi premiaţi concurenții cu cel mai bun scor, cât și cei clasați pe locul secund (câte un premiu pentru fiecare concurent). Participantul care va totaliza cele mai multe puncte la sfârșitul celor opt săptămâni va fi desemnat Campionul ASUS 1156 la Overclocking.

Pe lângă campionatul global și etapele cu câştigători săptămânali, şase state - Turcia, Iran, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Africa de Sud și Australia - îşi vor desemna campionii naţionali din rândul propriilor concurenţi.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3268 de distincţii în anul 2009 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009.

Platformele ASUS: Numărul 1 în lume
ASUS, producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază din lume, deține cea mai mare cotă din piaţa globală. În prezent, unul din trei calculatoare utilizează o platformă ASUS. Compania a lansat numeroase inovaţii care au devenit ulterior standarde în industrie. Printre exemplele recente se numără: Dual Intelligent Processors (TurboV Processing Unit/Energy Processing Unit), Core Unlocker și Anti-Surge Protection. Având o experienţă îndelungată şi o preocupare constantă pentru îmbunătăţirea design-ului, ASUS urmăreşte să rămână liderul industriei prin performanţa, siguranţa şi fiabilitatea platformelor produse.