mediaLOOK logo
@
Bucureşti 2010-09-07

20 de zile pentru a afla povestea lui Ozzy înaintea concertului de la Bucureşti

Cu mai puţin de o lună înaintea concertului de la Bucureşti, producătorul CityFM şi-a propus să-l prezinte pe Ozzy Osbourne - omul şi artistul - de la începutul carierei sale şi până în prezent. Povestea lui se va auzi la radio şi online la www.cityfm.ro, împletindu-se cronologic cu muzica semnată de Prince of Darkness, de luni până vineri, la orele 12:30, 15:30 şi 18:30.

Ascultătorii pot câştiga în această perioadă câte un exemplar al cărţii autobiografice "I Am Ozzy", participând la concursurile CityFM şi fructificând informaţiile aflate din serial. Ozzy se va destăinui în toate sensurile, mesajul fiind „Acesta sunt eu, așa sunt eu”.

Documentarul realizat de KIRK cuprinde, pe lângă informațiile despre cântece și albume, o sumedie de întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante din viața lui Ozzy. S-a născut într-o famile care locuia într-o singură cameră și a avut o copilărie dificilă, cu multe greutăți materiale. Muzica l-a salvat, iar trupa sa, Black Sabbath, a schimbat rock-ul pentru totdeauna. Însă, rock and roll-ul i-a adus inevitabil și dependențele „sex and drugs”.

Ascultătorii vor putea afla printre altele cum a fost exclus Ozzy din trupa Black Sabbath, de câte ori a dat examen pentru permisul auto, cum s-a născut Ozzfest, de câte ori a cerut-o în căsătorie pe Sharon şi cum l-a păcălit aceasta când l-a dus prima oară într-o clinică de reabilitare. Din serialul CityFM nu lipsesc nici detaliile despre reality-show-ul “The Osbournes” sau despre cina alături de fostul președinte al Statelor Unite, George W. Bush.

Totodată, site-ul cityfm.ro prezintă toate videoclipurile artistului din cariera solo, din 1980 și până în prezent: http://www.cityfm.ro/content/ozzy-osbourne-colectie-de-videoclipuri.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfășura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 19.00. CityFM a ales trupele Coma și Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 30 de minute fiecare. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Șapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan și Kamikaze.

CityFM

CityFM a fost înființat în anul 2004 și este singurul post de radio de muzică rock din România. CityFM emite în București și zona metropolitană pe frecvența de 106,2 MHz, în Roman pe 91 MHz, în Sibiu pe 98,3 MHz, precum și online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou și sloganul "Inima ta bate rock?". CityFM este producătorul concertului Ozzy Osbourne programat pe 2 octombrie 2010 la București.