mediaLOOK logo
@
CityFM a ales trupele Coma și Luna Amară pentru deschiderea concertului Ozzy Osbourne
Bucureşti 2010-09-01

CityFM a ales trupele Coma și Luna Amară pentru deschiderea concertului Ozzy Osbourne

CityFM, producătorul concertului lui Ozzy Osbourne de pe 2 octombrie de la București, promite un spectacol complet și dinamic, selectând trupele Coma și Luna Amară să cânte în deschidere. Ora de începere a evenimentului devine 19.00, iar cele două formații românești vor cânta câte 30 de minute.

“Când am decis să producem concertul, ne-am asumat o implicare totală. Oriunde s-ar recepționa, frecvențele CityFM sunt sincronizate cu ritmul lui Ozzy. Îi urmărim evoluția pas cu pas, îi promovăm în exclusivitate noile single-uri, prezentăm artistul real din spatele oricărei forme de promovare. În același timp, concertul se leagă de identitatea CityFM, respectând dorința lui Ozzy de a oferi publicului un show complet, cu muzică variată. Spre deosebire de alți veterani rock ce au rămas ancorați în trecut, Ozzy demonstrează că e un artist mereu actual și sincronizat cu soundul momentului. În ciuda vârstei sale, ne arată că are un suflet tânăr și se manifestă ca atare. Fiecare album al lui vine cu o nouă poveste și se adaptează realității”, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

“Am ales Coma și Luna Amară deoarece considerăm că muzica lor se potrivește ultimului album lansat de Ozzy. În plus, sunt două trupe pe care CityFM le susține de multă vreme și care nu au putut fi văzute prea des în deschiderea concertelor importante”, a adăugat Gabriel Oprea.

Coma și Luna Amară vor concerta fiecare câte 30 de minute, începând de la ora 19.00, cu pauze foarte scurte. Ozzy Osboune va intra pe scenă la ora 20.30.

“În România, singurul gen muzical care a umplut vreodată stadioane, de la Rammstein la Scorpions, de la Metallica la Aerosmith, și de la Muse la Placebo, a fost rock-ul. Cu toate acestea, radiourile au ales să marginalizeze rock-ul sau, și mai rău, să-l ignore cu totul. Cu o singură exceptie: CityFM, dedicat rock-ului 100%. Atunci când rock-ul cerșea un loc în playlist-urile posturilor comerciale, prietenii din Bucuresti ne sunau sau ne trimiteau SMS-uri: "e Loc Lipsă la CityFM!", "Roșu Aprins e pe locul 1 în Romtop!". Și muream de ciudă că nu avem CityFM și la Cluj! In timp, am ajuns sa fim prieteni buni cu oameni de la CityFM, ca Hefe și Kirk. Am fost să cântăm live în studiourile CityFM și am avut bucuria de a asculta zeci de piese Luna Amară pe frecvența lor”, mărturisește Mihnea Blidariu de la Luna Amară.

“Suntem onorați că CityFM ne-a ales să deschidem concertul Ozzy Osbourne din București - pentru noi, e confirmarea faptului că, la fel ca și mulți din underground, CityFM privește către viitorul rock-ului românesc. Mai mult decât atât, dacă rock-ul este acasă la CityFM, atunci și noi suntem acasă la CityFM. Ne vedem pe 2 octombrie, în fața scenei! We don't ask much, we just want you!...”, a adăugat Mihnea Blidariu.

"CityFM este postul unde orice trupă de rock din România ar dori să se facă auzită. A susținut dintotdeauna o muzică care din păcate, la noi a fost mai tot timpul marginalizată. Faptul că am fost aleși să cântăm în deschiderea concertului lui Ozzy de la București este recunoașterea primită din partea unui radio a cărui inimă bate la fel ca și a noastră... rock. Dacă nu am putut cânta decât din public la the big four acum avem onoarea să cântăm pe aceeași scenă cu the big one", a declarat Hefe din partea trupei Coma.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfășura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 19.00. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Șapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan și Kamikaze.

Pentru fotografii legate de concert, accesati linkul: http://www.medialook.ro/view_event.php?EventId=50

CityFM

CityFM a fost înființat în anul 2004 și este singurul post de radio de muzică rock din România. CityFM emite în București și zona metropolitană pe frecvența de 106,2 MHz, în Roman pe 91 MHz, în Sibiu pe 98,3 MHz, precum și online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou și sloganul "Inima ta bate rock?". CityFM este producătorul concertului Ozzy Osbourne programat pe 2 octombrie 2010 în București.