mediaLOOK logo
@
ASUS ROG Rampage III GENE
Bucureşti 2010-07-22

ASUS lansează placa de bază ROG Rampage III GENE - dimensiuni micro, performanțe extreme

Noul model ASUS Rampage III GENE continuă succesul predecesorului său Rampage II GENE. Păstrând dimensiunile microATX, acesta atinge nivelul ridicat de performanțe prin care seria GENE și-a câștigat fanii, oferind avantajele unui sistem compact econom cu energia. Rampage III GENE este alegerea perfectă pentru PC modding, pentru concurenții LAN party și în general pentru gamerii care își doresc un computer compact.

Rampage III GENE (sau R3G) beneficiază de facilitățile extraordinare care au contribuit și la succesul platformei Rampage III Extreme. R3G folosește chipset-ul Intel X58, suportă procesoarele cu șase nuclee Intel i7-980X și încorporează tehnologiile USB 3.0 și SATA 6Gb/s - cele mai rapide soluții pentru transferul datelor, disponibile marei mase de utilizatori.

Tradiția Republic of Gamers (ROG) diferențiază noua placă de bază de alți competitori microATX. În spiritul performanței nelimitate, modelul oferă posibilități ample de overclocking, iar design-ul ROG strălucește și de această dată. Pentru cei mai experimentați overclock-eri, dar și pentru cei neinițiați, Rampage III GENE oferă mai multe căi de a maximiza performanțele sistemului. ROG Connect simplifică overclocking-ul hardware cu ajutorul unei console conectabile prin USB, benchmark-urile rulând într-un mediu nativ iar rezultatele fiind mai aproape de realitate.

ProbeIt furnizează un diagnostic de înaltă acuratețe și citește în timp real tensiunile de alimentare pentru diverse zone ale plăcii. Utilizatorii se vor putea concentra mai bine asupra procesului de supratactare, urmărind îndeaproape efectele asupra componentelor hardware. Conform angajamentului ROG, echipa de designeri ASUS urmărește cu fiecare nou produs să le ofere satisfacție gamerilor și fanilor tuning-ului PC.

Punând accentul pe jocurile complexe, R3G posedă caracteristici superioare, care converg spre o experiență plină de realism. Supreme FX X-Fi 2 suportă EAX 5.0 cu efecte excelente asupra sunetului surround, creând un mediu 3D în care nuanțele sunt răspândite uniform. R3G este fabricată din materiale de calitate, cum ar fi conectorii auriți pentru căști și condensatorii solizi, totul pentru redarea unui sunet de înaltă fidelitate.

În era serviciilor cloud și a jocurilor multi-player, placa de bază elimină eventualele bariere în conectarea online. Interfața LAN Intel Gigabit permite accelerarea conexiunii de câte ori aceasta este posibilă, garantând performanța și reducând drastic încărcarea procesorului. Facilitatea GameFirst pune la îndemâna utilizatorilor un instrument puternic pentru prioritizarea traficului din rețea. Utilizatorii vor putea descărca fișiere în plan secund, fără a afecta rularea jocurilor online.

CPU Level Up ajută la supratactarea procesorului printr-un proces complet automat și acționează atunci când necesită frecvențe mai mari de lucru, datorită nivelului de încărcare. Utilizatorii beneficiază de rularea fluentă a software-ului, fără a efectua vreo intervenție.

În conceperea modelului Rampage III GENE, echipa ROG a rămas fidelă promisiunii ca plăcile de bază din această serie să poată satisface un număr cât mai mare de utilizatori. Cei interesați de overclocking vor beneficia de performanțe superioare cu ROG Connect, în timp ce utilizatorii care preferă tunning-ul carcaselor vor aprecia puterea încapsulată într-un format miniatural. Toți pasionații de jocuri și în mod special, cei care organizează LAN party-uri se vor bucura de sunetul audio spectaculos și de abilitățile online ale plăcii R3G. Echilibrând atractiv caracteristicile avansate și utilizarea inteligentă a spațiului, modelul R3G este pe cale să marcheze un nou succes al seriei GENE.

Specificații:

Model

ASUS ROG Rampage III GENE

Procesor

Socket LGA1366, procesoare Intel® Core™i7 Extreme Edition / Core™i7

Chipset

Intel® X58/ICH10R

Memorie

6 x DIMM, max 24GB DDR3
2200(OC)/2133(OC)/2000(OC)/1800(OC)/1600/1333/1066 MHz

Sloturi PCIe x16

2 x PCIe2.0 x16, suportă dual x16 mode

Multi-GPU

Suportă NVIDIA SLI™ / ATI CrossFireX™

LAN

Gigabit Intel® LAN

Audio

SupremeFX X-Fi 2 built-in

Conectivitate

2 x USB 3.0
11 x USB 2.0

Caracteristici exclusive

ROG Connect
Game First
CPU Level Up
MemOK!

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3268 de distincţii în anul 2009 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009.


Platformele ASUS: Numărul 1 în lume
ASUS, producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază din lume, deține cea mai mare cotă din piaţa globală. În prezent, unul din trei calculatoare utilizează o platformă ASUS. Compania a lansat numeroase inovaţii care au devenit ulterior standarde în industrie. Printre exemplele recente se numără: Dual Intelligent Processors (TurboV Processing Unit/Energy Processing Unit), Core Unlocker și Anti-Surge Protection. Având o experienţă îndelungată şi o preocupare constantă pentru îmbunătăţirea design-ului, ASUS urmăreşte să rămână liderul industriei prin performanţa, siguranţa şi fiabilitatea platformelor produse.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
ASUS ROG Rampage III GENE
ASUS ROG Rampage III GENE
Descarcă