mediaLOOK logo
@
Ozzy Osbourne @ Roundhouse, Londra
București 2010-07-21

Ozzy: 21 de concerte până la București

Ozzy Osbourne găsește „pensionarea plictisitoare”. Recenta declarație explică numărul mare de concerte planificate pentru perioada următoare: 25.
După ce l-a văzut live la Londra, echipa CityFM amplifică chemarea la heavy metal pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena.

Ozzy spune că nu va renunța la muzică până în ultima zi a vieții sale. El a declarat de curând pentru revista germană FHM că a încercat să se retragă de pe scena muzicii rock, însă a fost mult prea plictisitor. “Nu pot spune pur și simplu gata, m-am retras acum. Asta este!”, a precizat Ozzy.

Potrivit artistului, se va retrage cu adevărat în ziua în care va rămâne fără suflare. Ozzy Osbourne se află în turneul mondial “Ozzfest”, iar până la concertul de la Zone Arena (București, 2 octombrie) mai sunt programate alte 21 de spectacole.

La începutul lunii iulie, Ozzy Osbourne a fost cap de afiș la Roundhouse în Londra, în cadrul festivalului iTunes. CityFM a răspuns invitației managementului solistului de a asista la spectacol. Cu această ocazie, Gabriel Oprea, directorul CityFM, a discutat în backstage cu Ozzy și Sharon Osbourne, povestindu-le despre români și apetitul lor “redescoperit” pentru muzica rock. "Dincolo de pregătirea concertului, am avut un scop în sine să-l cunoaștem pe Ozzy înaintea venirii lui la București. Va fi evenimentul heavy rock al anului și cu toții suntem conectați la activitatea solistului." În urma concertului, Ozzy a lansat un EP pe iTunes.

"Știam multe lucruri despre Ozzy ca persoană și ca artist, îmi plăcea atitudinea sa neconvențională, dar acum pot adăuga că este cu adevărat imens", a afirmat KIRK, directorul muzical CityFM la întoarcerea din Londra. Înainte să asculte live “Let Me Hear You Scream”, KIRK selectase primul single de pe “Scream” pentru difuzarea în heavy rotation la CityFM. Ascultătorii postului au fost astfel printre primii români care l-au reauzit pe Ozzy cu o nouă melodie în FM.

Proaspătul EP cuprinde următoarele piese:
• Let Me Hear You Scream
• Mr. Crowley
• I Don’t Know
• Suicide Solution
• I Don’t Want To Change The World
• War Pigs

Ozzy Osbourne va reveni în Londra pe 18 septembrie 2010, la O2 Arena cu ocazia ediției Ozzfest 2010, la care și-au anunțat și confirmat participarea Korn, Murderdolls și Skindred!

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy pe scenă, într-un concert produs de CityFM. Acesta se va desfășura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 313-321), începând cu ora 19.30. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas și Cărturești, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei.

Câteva fotografii de la Roundhouse, Londra:
http://www.medialook.ro/view_event.php?EventId=49.

CityFM

CityFM a fost înființat în anul 2004 și este singurul post de radio de muzică rock din România. CityFM emite în București și zona metropolitană pe frecvența de 106,2 Mhz și online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou și sloganul "Inima ta bate rock?". CityFM este producătorul concertului Ozzy Osbourne programat pe 2 octombrie 2010 în cadrul complexului Zone Arena din București.