mediaLOOK logo
@
Laptopul ASUS U35jc
Bucureşti 2010-06-25

Laptopurile ASUS U35 și U45 aduc echilibrul între portabilitate și performanță

ASUS a lansat portabilele U35 și U45 - două modele subțiri și ușoare din cadrul seriei U. Acestea se evidențiază deopotrivă prin performanțele de vârf și design-ul deosebit, cu finisaje din aluminiu.

Performanțe la superlativ
Notebook-urile ASUS U35 și U45 sunt motorizate de procesoare Intel Core i5 sau Core i3. Acestea adaugă putere de procesare și un suflu nou echipamentelor portabile, care de regulă, erau asociate cu performanțele modeste. Căldura degajată de un procesor standard îl făcea imposibil de utilizat într-un laptop ultra-subțire, dar inginerii ASUS au găsit soluția integrării fără efecte termice secundare.

Procesoarele Core i5 sunt deja foarte rapide la frecvența lor standard. Laptopurile U35 și U45 beneficiază de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine (SHE) care poate modifica în mod inteligent frecvența de funcționare a CPU-ului pentru procesarea unor sarcini solicitante. Testele PCMark05 au demonstrat că procesorul i5 450M aflat în dotarea modelelor U35 și U45 este capabil să ofere rezultate cu 10,3% mai bune în urma activării opțiunii SHE.

Autonomie extinsă
Portabilele ASUS U35 și U45 au o autonomie de peste 10 de ore, fiind perfecte pentru a funcționa întreaga zi de lucru. În momentul rulării unor sarcini mai ușoare, SHE reduce consumul de energie, conducând astfel la creșterea autonomiei până la 11,5 ore. Eficiența energetică a celor două notebook-uri este completată de tehnologia NVIDIA Optimus. Aceasta comută în mod automat între placa dedicată GeForce G310M și chipset-ul video integrat, în funcție de complexitatea graficii randate, extinzând și mai mult autonomia sistemului.

Forme subțiri și sunet de înaltă fidelitate
ASUS U35 și U45 au grosimi de sub 1 inci, măsurând doar 14,8 mm în cel mai subțire punct. Totodată, laptopurile sunt foarte ușoare, finisajele din aluminiu contribuind la reducerea greutății. Chiar și cu aceste carcase zvelte, U35 și U45 oferă facilități audio impresionante. Sunetul de înaltă fidelitate este redat prin difuzoarele Altec Lansing acompaniate de tehnologia SRS Premium Sound.

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
Laptopul ASUS U35jc cu ecranul deschis
Laptopul ASUS U35jc cu ecranul deschis
Descarcă
Laptopul ASUS U35jc cu ecranul deschis (vedere din fata)
Laptopul ASUS U35jc cu ecranul deschis (vedere din fata)
Descarcă