mediaLOOK logo
@
Bucureşti 2010-03-31

APC by Schneider Electric patronează cea de-a şasea ediţie a evenimentului Data Centres Europe 2010

Organizatorii celei de-a şasea ediţii a Data Centres Europe 2010 (http://www.datacentres.com/dce) au anunţat că evenimentul din această primăvară se va desfăşura sub patronajul APC by Schneider Electric. Data Centres Europe reprezintă cea mai importantă reuniune la nivel regional a companiilor din acest sector de activitate şi a antreprenorilor IT. Evenimentul va avea loc la Espaces Antipolis, lângă Nisa, în Franţa, în perioada 22-23 aprilie 2010.

Cea de-a şasea ediţie a Data Centres Europe 2010 va acorda a atenţie sporită clienţilor corporatişti şi nevoilor din ce în ce mai mari ale acestora privind externalizarea serviciilor odată cu emergenţa reţelelor private de cloud computing, precum şi noilor tehnologii şi strategii de piaţă din acest domeniu. Conferinţa se diferenţiază faţă de alte evenimente similare prin furnizarea în fiecare an a rezultatelor cercetării de piaţă realizate de BroadGroup Consulting. Vor fi organizate workshop-uri pe teme precum securitatea, proiectarea şi construcţia noilor centre de date şi implementarea Codului European de Conduită.

“Suntem extrem de încântaţi de participarea APC by Schneider Electric la ediţia din 2010, deoarece prin angajamentul său inegalabil pentru inovaţie, compania oferă soluţii revoluţionare şi eficiente din punct de vedere energetic destinate centrelor de date”, a declarat Philip Low, CEO al BroadGroup. “Jucătorii de pe această piaţă au siguranţa participării la cea mai notabilă conferinţă de profil, având susţinerea unui grup de organizatori din toate industriile, a propriilor noastre programe de cercetare şi materiale unice, precum şi a unor vorbitori de primă clasă”.

“Eficienţa energetică nu este un angajament nou pentru Schneider Electric şi, pentru că este posibil să vedem în curând acţiuni legislative legate de emisiile de carbon, suntem fericiţi să anunţăm la Data Centres Europe că pot fi făcuţi paşi profitabili spre un viitor al energiei curate”, a afirmat Laurent Vernerey, CEO IT Business, Schneider Electric.

“Sistemul energetic mondial se află astăzi la răscruce de drumuri. Tendinţele curente globale în furnizarea şi consumul de energie sunt în mod evident nesustenabile din punct de vedere al mediului înconjurător, social şi economic. Însă acest lucru poate fi schimbat. Viitorul nostru depinde de reuşita abordării celor două provocări energetice ale zilelor noastre: asigurarea cantităţii necesare de energie fiabilă la un preţ bun, pe de o parte, şi transformarea rapidă a sistemului energetic într-unul cu emisii de carbon reduse, eficient şi prietenos faţă mediul înconjurător, pe de altă parte.
Schneider Electric şi-a luat angajamentul de a face mai mult decât să reducă consumul de energie. Noi promitem să fim cel mai bun exemplu de eficienţă energetică în ceea ce priveşte operaţiunile noastre şi totodată să stabilim un ritm pentru ceilalţi jucători din acest sector industrial. Ne angajăm să răspundem la problemele clienţilor şi să-i ajutăm să folosească energia la randament maxim”, a adăugat Laurent Vernerey.

Data Centres Europe oferă o platformă de socializare pentru utilizatori, furnizori de servicii şi soluţii, investitori şi intermediari profesionali. Evenimentul cuprinde conferinţa, workshop-urile, expoziţia şi ceremonia anuală de acordare a premiilor.

Printre sponsorii evenimentului se numără: APC by Schneider Electric (sponsor principal/patron); TelecityGroup (sponsor de platină); Euclyde SA (sponsor); Cadwin/Strategies, Lamda Hellix Datacentres (Partener); Colocation Exchange, Noodlesoft Technologies, TMT.

APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, oferă produse, software şi sisteme destinate reşedinţelor, birourilor, centrelor de date şi mediilor industriale. Beneficiind de puterea, experienţa şi reţeaua extinsă a diviziei Critical Power & Cooling Services a lui Schneider Electric, APC furnizează soluţii proiectate corespunzător, instalate şi întreţinute într-un mod exemplar de-a lungul întregii durate de viaţă. Printr-un angajament strict în privinţa calităţii, APC oferă soluţii revoluţionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicaţii tehnologice critice şi industriale. În 2007, Schneider Electric a achiziţionat APC şi a creat Divizia Critical Power & Cooling Services împreună cu MGE UPS Systems. Noua divizie din cadrul Schneider Electric a înregistrat în 2008 venituri de 2,6 miliarde Euro, având 12.000 de angajaţi în întreaga lume. Soluţiile APC includ surse de putere neîntreruptibilă (UPS), echipamente de climatizare de precizie, cabinete metalice, software de control, monitorizare şi administrare, precum şi arhitectura APC InfraStruXure® - soluţia completă care integrează electro-alimentarea, climatizarea de precizie şi administrarea. Având 114.000 de angajaţi şi derulând operaţiuni în 100 de ţări, Schneider Electric a realizat în 2008 vânzări în valoare de 18,3 miliarde Euro. Pentru mai multe informaţii despre APC, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.apc.com.