mediaLOOK logo
@
APC Smart-UPS RT 8000VA
Bucureşti 2010-03-17

APC by Schneider Electric a garantat electro-alimentarea fără întreruperi pentru transmisiile NBC de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver

Echipamentele APC Smart-UPS au protejat serverele IT şi pe cele de editare de-a lungul transmisiilor NBC de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, în perioada 12-28 februarie 2010.

APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, a furnizat echipamente de protecţie Smart-UPS (surse neîntreruptibile de tensiune) postului de televiziune NBC pentru realizarea transmisiunilor TV de la cea de a XXI-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Vancouver, în perioada 12-28 februarie. Anunţul a fost făcut de către oficialii Chip Adams, Vice-preşedintele Venue Engineering, NBC Olympics şi Robert McKernan, Preşedintele APC zona America.

APC a furnizat mai multe unităţi Smart-UPS RT 8000VA (foto) în vederea asigurării protecţiei de înaltă performanţă împotriva întreruperilor în electro-alimentarea echipamentelor de editare şi comunicare pe care NBC le-a utilizat de-a lungul transmisiunilor TV de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver. Unităţile APC Smart-UPS RT 8000VA sunt flexibile şi uşor de instalat în diferite medii de lucru, putând fi administrate de la distanţă.

“Suntem extrem de încântaţi de oportunitatea de a furniza postului NBC faimoasa noastră tehnologie de electro-alimentare de siguranţă,” a declarat Robert McKernan. “Produsele noastre Smart-UPS sunt recunoscute pentru protecţia fiabilă oferită. Acestea constituie soluţia ideală destinată atât echipamentelor profesionale exploatate în mod intens, cât şi reţelelor flexibile care susţin o varietate de tehnologii de voce şi date”.

“Dacă am fi avut o pană în furnizarea energiei electrice în timpul transmisiunilor noastre de la Jocurilor Olimpice, dispozitivele APC Smart-UPS ar fi intervenit ca noi să avem deopotrivă posibilitatea de a ne salva materialele în lucru, precum şi de a putea comunica cu diverse divizii proprii. Având această posibilitate, am putut să stocăm în siguranţă conţinutul editorial sau să-l transferăm către alte locaţii, astfel încât să ne putem respecta orarele transmisiunilor în direct. Electro-alimentarea sigură şi stabilă reprezintă suportul vital necesar oricărui program difuzat printr-o reţea de televiziune, iar noi am fost extrem de încântaţi de parteneriatul cu APC pentru susţinera acestui aspect critic al transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Vancouver,” a declarat Chip Adams.

Smart-UPS RT 8000VA oferă stabilizarea tensiunii şi frecvenţei la ieşire, funcţia de bypass intern şi corecţia factorului de putere pe intrare. Produsele sunt capabile să susţină multiple aplicaţii şi asigură standardizarea de-a lungul unor medii de lucru diferite, furnizând putere adiţională sistemelor critice intens solicitate.

Graţie flexibilităţii lor, UPS-urile Smart-UPS sunt ideale pentru operarea în diferite locaţii. Ele susţin aplicaţii care trebuie să poată funcţiona pe baterie mai mult de două ore. Totodată, unităţile se pot echipa cu un număr nelimitat de baterii adiţionale, înlocuibile fără a necesita întreruperea funcţionării UPS-ului. Durata de viaţă a bateriilor este optimizată şi prin facilităţi precum gama largă de tensiuni de intrare (-23% +25% la o sarcină completă pe UPS şi -52% +25% la jumătate din sarcina maximă pe UPS), modul inteligent de încărcare de precizie şi managementul bateriei realizat de UPS.

APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, oferă produse, software şi sisteme destinate reşedinţelor, birourilor, centrelor de date şi mediilor industriale. Beneficiind de puterea, experienţa şi reţeaua extinsă a diviziei Critical Power & Cooling Services a lui Schneider Electric, APC furnizează soluţii proiectate corespunzător, instalate şi întreţinute într-un mod exemplar de-a lungul întregii durate de viaţă. Printr-un angajament strict în privinţa calităţii, APC oferă soluţii revoluţionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicaţii tehnologice critice şi industriale. În 2007, Schneider Electric a achiziţionat APC şi a creat Divizia Critical Power & Cooling Services împreună cu MGE UPS Systems. Noua divizie din cadrul Schneider Electric a înregistrat în 2008 venituri de 2,6 miliarde Euro, având 12.000 de angajaţi în întreaga lume. Soluţiile APC includ surse de putere neîntreruptibilă (UPS), echipamente de climatizare de precizie, cabinete metalice, software de control, monitorizare şi administrare, precum şi arhitectura APC InfraStruXure® - soluţia completă care integrează electro-alimentarea, climatizarea de precizie şi administrarea. Având 114.000 de angajaţi şi derulând operaţiuni în 100 de ţări, Schneider Electric a realizat în 2008 vânzări în valoare de 18,3 miliarde Euro. Pentru mai multe informaţii despre APC, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.apc.com.

Despre NBC Olympics:
NBC a difuzat 12 Jocuri Olimpice, fiind reţeaua de televiziune care a transmis cele mai multe Olimpiade. NBC a depăşit cele 10 ediţii transmise de către ABC, odată cu Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, care a fost cel mai vizionat eveniment televizat din Statele Unite, cu 215 milioane de telespectatori.

Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010 au marcat cea de-a şasea dintre cele şapte transmisiuni olimpice consecutive contracte de către postul NBC. Reprezentând o performanţă fără precedent, impresionanta serie de transmisiuni a început în anul 2000, odată cu Jocurile Olimpice de la Sydney şi va continua până în 2012, anul Jocurilor Olimpice de la Londra. Până la Vancouver, NBC difuzase 8 dintre ultimele 10 ediţii, atât cele de vară, cât şi de iarnă; competiţia de anul acesta a fost cea de-a noua din ultimele 11.