mediaLOOK logo
@
Bucuresti 2010-03-12

Bloodhound Gang: punk cu lapte batut si Jagermeister

O poveste de vazut si reauzit, The Bloodhound Gang, aflati la a doua vizita in Romania, canta luni, pe 15 martie, la Silver Church. Jimmy Pop, Evil Jared Hasselhoff, DJ Q-Ball, The Yin si Denial P. Cartier promit solemn un show caustic, fara menajamente. Accesul in clubul Silver Church este permis de la ora 20.00, iar concertul incepe de la ora 21.00. In deschidere, DJ Hefe (Coma) la butoane si Z.O.B.

In 2006, la prima lor vizita la Bucuresti, The Bloodhound Gang i-au cantat lui Adrian Mutu un imn impotriva cocainei, l-au rugat sa-si mute Dacia ca sa le lase loc de parcare pentru autocarul trupei si au interpretat „Dragostea din tei”, varianta punk, in limba romana. N-au scapat de sub tirul lor avizat nici Catalin Botezatu sau Alina Plugaru. Este muzica doar muzica sau trebuie sa iti asumi si o atitudine aferenta? Cei de la Bloodhound Gang spun ca da. Cum punkerii nu au cea mai buna reputatie, membrii Bloodhound Gang, ca orice trupa care se respecta, isi cultiva cu mandrie si insistenta imaginea de anti-eroi. Muzica lor e curata rebeliune juvenila, combina multiple ideologii anti-autoritariene (orice guvern, orice sistem) si se detaseaza prin atitudinea “Facem misto de orice si oricine”, asa cum afirma The Yin, tobarul trupei.
Cei cinci membri ai trupei, impreuna cu alte zece persoane din stafful tehnic, vin in Romania direct de la Kiev cu autocarul lor de turneu, si se pregatesc pentru un tur de forta. A doua zi dupa concertul din Silver Church sunt asteptati intr-un club din Croatia. Au cerut ca in backastage sa-i astepte ziarul USA Today si multa bautura: Jagermeister, vodka, bere si...lapte batut.
Balamucul organizat va fi completat de Z.O.B., in deschidere. „Cea mai mare trupa din Univers”, la fel de acizi in versuri si-n acorduri, Z.O.B. sunt raspunsul romanesc la muzica celor de la Bloodhound Gang. Ei au deschis concertul trupei americane si data trecuta cand s-a aflat in Romania. La butoane, inainte ca Z.O.B. sa-si faca aparitia pe scena, un alt reprezentant cu staif al curentului „impotriva” autohton, DJ Hefe de la Coma.
Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, va aduce umorul si sarcasmul „la purtator”, fara de care show-ul „trash” semnat de Bloodhound Gang si Z.O.B. ar avea... un pic mai putina savoare. Cum muzica buna se acompaniaza cu o bautura cool, shot-urile reci ca gheata de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera intreaga seara.

Biletele la pretul de 75 lei pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56. In seara evenimentului, la intrarea in club, biletele costa 100 lei.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Bring The Noise, Sapte Seri, ROI Media, Bestmusic.ro, Muzicanuna.ro, Iconcert.ro, Bestial.ro, Port.ro, Metalhead.ro. Parteneri: Staso Protect, Media Image si Comunicatedepresa.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.


Events
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A
Bucuresti, sector 1
Romania
Telefon 021 311 50 63
Fax 021 311 50 65
E-mail events@events.ro
Web www.events.ro

Events