mediaLOOK logo
@
Bucureşti 2010-02-03

APC şi IBM anunţă disponibilitatea soluţiei IBM Portable Modular Data Center pe baza arhitecturii APC InfraStruxure

APC by Schneider Electric, lider global ├«n furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, a anunţat extinderea parteneriatului cu IBM pentru furnizarea soluţiei IBM Portable Modular Data Center, o versiune de tip container care se bazează pe arhitectura premiată APC InfraStruxure┬« şi pe serviciile globale IBM. Prin PMDC (Portable Modular Data Center) IBM oferă un centru de date complet funcţional, disponibil sub forma unui container de transport, echipat cu o infrastructură fizică integrală care include sistemele de electro-alimentare de siguranţă şi de climatizare de precizie, precum şi monitorizarea de la distanţă. Integrarea produselor APC InfraStruxure┬« ├«ntr-un astfel de container s-a realizat ├«n cadrul alianţei globale dintre APC şi IBM demarate ├«ncă din anul 2006. La data respectivă APC a fost ales drept principal furnizor de infrastructură fizică pentru Scalable Modular Data Center (SMDC) de la IBM. Ulterior, soluţiile APC au fost selectate pentru a susţine IBM High Density Zone (HDZ), care le permite clienţilor să implementeze rapid un mediu de mare densitate ├«n cadrul unui centru de date existent.

"Contribuţia APC în gama de oferte de centre de date modulare ale IBM demonstrează flexibilitatea soluţiilor noastre de a răspunde cerinţelor clienţilor pentru diverse aplicaţii de tip business", a declarat Jim Simonelli, Chief Technology Officer, APC. "Designul infrastructurii fizice APC pentru centre de date se pliază foarte bine pe soluţiile PMDC de la IBM, concentrându-se pe maximizarea eficienţei printr-o abordare modulară şi scalabilă. Procedurile de verificare dinaintea producţiei de serie şi testările preliminare lansării pe care le realizăm pentru produsele noastre asigură fiabilitatea ridicată şi disponibilitatea soluţiei PMDC".

"Parteneriatul companiei IBM cu furnizori de top precum APC le oferă clienţilor o soluţie eficientă şi competitivă pentru a susţine dezvoltarea IT într-un mediu mai flexibil", a declarat Steven Sams, Vice President, Global Site and Facilities Services. "Integrarea tehnologiei APC este rezultatul unei colaborări îndelungate. Graţie acestui parteneriat clienţii beneficiază de cea mai bună tehnologie a momentului şi de competenţele superioare ale organizaţiei de servicii tehnice globale din cadrul IBM".

APC furnizează componentele de infrastructură fizică pentru mai multe soluţii de centre de date modulare ofertate de IBM, inclusiv pentru SMDC. Această soluţie este disponibilă pe plan global şi încorporează tehnologii premiate privind electro-alimentarea de siguranţă, climatizarea de precizie, cabinetele metalice şi software-ul de management. Totodată, soluţia ajută clienţii să implementeze rapid un centru de date economic şi cu un consum redus de energie electrică, care să poată fi dezvoltat de la 150 mp la peste 750 mp în vederea susţinerii afacerii respective. Prin parteneriatul celor două companii, clienţii pot proiecta şi construi rapid un centru de date în aproape orice mediu de lucru, beneficiind de competenţele IBM Global Services şi de o arhitectură standardizată pentru centre de date, reducându-se capitalul iniţial şi costurile operaţionale.

APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, oferă produse, software şi sisteme destinate reşedinţelor, birourilor, centrelor de date şi mediilor industriale. Beneficiind de puterea, experienţa şi reţeaua extinsă a diviziei Critical Power & Cooling Services a lui Schneider Electric, APC furnizează soluţii proiectate corespunzător, instalate şi întreţinute într-un mod exemplar de-a lungul întregii durate de viaţă. Printr-un angajament strict în privinţa calităţii, APC oferă soluţii revoluţionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicaţii tehnologice critice şi industriale. În 2007, Schneider Electric a achiziţionat APC şi a creat Divizia Critical Power & Cooling Services împreună cu MGE UPS Systems. Noua divizie din cadrul Schneider Electric a înregistrat în 2008 venituri de 2,6 miliarde Euro, având 12.000 de angajaţi în întreaga lume. Soluţiile APC includ surse de putere neîntreruptibilă (UPS), echipamente de climatizare de precizie, cabinete metalice, software de control, monitorizare şi administrare, precum şi arhitectura APC InfraStruXure® - soluţia completă care integrează electro-alimentarea, climatizarea de precizie şi administrarea. Având 114.000 de angajaţi şi derulând operaţiuni în 100 de ţări, Schneider Electric a realizat în 2008 vânzări în valoare de 18,3 miliarde Euro.
Pentru mai multe informaţii despre APC, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.apc.com.

Despre IBM:
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul www.ibm.com.