mediaLOOK logo
@
Notebook-urile ASUS integrează noile procesoare Intel Core
Bucureşti 2010-01-29

Notebook-urile ASUS integrează noile procesoare Intel Core

ASUS a integrat cele mai noi procesoare Intel┬« CoreÔäó ├«n cadrul seriilor de portabile N, K şi U Bamboo. Acestea sunt destinate operării mobile şi divertismentului multimedia, caracteristicile lor pun├ónd accentul pe satisfacerea cerinţelor utilizatorilor şi pe stilul avangardist, inspirat din natură. Noua serie ASUS N integrează conectivitatea USB 3.0, oferind un transfer de date de p├ónă la de 10 ori mai rapid, comparativ cu USB 2.0. De asemenea, modelele sunt echipate cu tehnologia SonicMaster pentru obţinerea celei mai frumoase experienţe audio, iar Video Magic ├«mbunătăţeşte rezoluţia materialelor de pe DVD-uri p├ónă la 1080p pentru o calitate vizuală mai bună. Reprezentanţii seriei K sunt cei mai prietenoşi companioni pentru utilizarea zilnică, beneficiind de ├«mbunătăţiri precum Palm Proof Technology şi ASUS Power4Gear Hybrid, precum şi de o tastatură ergonomică. Noua ediţie U Bamboo Collection continuă să utilizeze materialele naturale, etal├ónd un stil desăv├órşit, unic printre notebook-urile ecologice.

Laptopurile ASUS N şi K pentru divertisment şi operare confortabilă

Pe măsură ce aspectul multimedia contează tot mai mult în operarea zilnică, este esenţial ca laptopul să fie echipat corespunzător pentru divertisment digital. Dorinţa de a urmări filme HD cu sunet autentic şi de a accesa rapid fişierele multimedia partajate cu prietenii şi familia a stat în spatele demersului pentru producerea noii serii ASUS N.

Laptopurile ASUS N sunt recomandate audiofililor interesaţi de divertismentul multimedia atunci când călătoresc. Noua serie integrează procesoare Intel® Core™ i3, i5 sau i7, şi conectivitate USB 3.0 capabilă de rate de transfer de până la 5 GB pe secundă – de 10 ori mai rapide decât cea de 480 MB pe secundă oferită de interfaţa USB 2.0. Totodată, USB 3.0 dispune de un mecanism care permite o mai bună economisire a energiei, comparativ cu metoda folosită de USB 2.0. Graţie intensităţii electrice superioare de 900mA (comparativ cu cea de 500mA la vechiul USB 2.0), interfaţa USB 3.0 micşorează semnificativ durata de încărcare a diverselor dispozitive portabile.

Tehnologia SonicMaster reprezintă un alt punct forte al noii serii N. Fiind dezvoltată de către inginerii ASUS experţi în domeniul audio, SonicMaster permite reglajul fin al redării sunetului, reducând zgomotul şi distorsiunile, clarificând componentele dinamice. Fidelitatea audio excelentă va contribui la derularea activităţilor multimedia în cele mai bune condiţii.

În acelaşi timp, software-ul Video Magic îmbunătăţeşte rezoluţia materialelor de pe DVD-uri, de la 480p la 1080p şi corectează culorile şi strălucirea imaginilor redate.

Utilizatorii care doresc o experienţă de operare cât mai confortabilă pot alege noile portabile ASUS K. Acestea pun accentul pe satisfacerea principalelor cerinţe ale utilizatorilor şi pe simplificarea operării. Notebook-urile sunt echipate cu noile procesoare din gamele Intel® Core™ i3 şi i5. Folosind tehnologia Palm-proof, laptopul va putea să distingă între degetul şi palma utilizatorului. Astfel, cursorul nu se va muta din greşeală pe o altă pagină ca urmare a atingerii accidentale a touchpad-ului cu palma în timpul tastării. Tehnologia Palm-proof blochează practic touchpad-ul atunci când detectează o zonă de contact mai mare decât vârful unui deget, facilitând operarea fără întrerupere. Seria K este echipată şi cu ASUS Power4 Gear, o tehnologie care reglează viteza ventilatorului pentru a oferi un mediu de lucru silenţios. Balamaua clapei este îngropată, sporind ergonomia designului, în vreme ce tastatura oferă o experienţă tactilă plăcută, facilitând o operare cât se poate de confortabilă.


U Bamboo Collection – operare modernă, cu clasă
U Bamboo Collection continuă tradiţia folosirii materialelor avangardiste în construcţia notebook-urilor, oferind o senzaţie tactilă organică şi o estetică minimalistă graţie lemnului de bambus. Noile notebook-uri U Bamboo au adoptat bunul gust, însufleţind operarea pe calculator, în contrast cu exteriorul de plastic sau de metal inert şi rece al modelelor obişnuite. Tastatura de tip “chiclet” este încadrată de o ramă elegantă din aluminiu, fapt ce conferă şi mai multă eleganţă designului inovator.

Fotografii:
http://www.medialook.ro/download/asus/n_k_u.htm

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 8,1 miliarde USD în 2008. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din "Business Week InfoTech 100".