mediaLOOK logo
@
Noile laptopuri ASUS ofera acces online in doar 8 secunde, graţie inovatiei Express Gate
Bucuresti 2008-07-17

Noile laptopuri ASUS ofera acces online in doar 8 secunde, graţie inovatiei Express Gate

Laptopurile devin indispensabile atât la birou, cât şi acasă, pe măsură ce activităţile legate de Internet capătă un rol tot mai mare în experienţa cotidiană. ASUS urmăreşte în mod constant să ofere utilizatorilor cea mai avansată tehnologie şi cea mai simplă cale de a o experimenta. Astfel, ASUS prezintă facilitatea Express Gate, ce constă într-un sistem de operare integrat, capabil de o pornire ultra-rapidă în scopul accesării prompte a unei game largi de funcţii de pe toate laptopurile ASUS bazate pe cea mai nouă platformă Intel Centrino 2.

Beneficiind de acest avantaj însemnat reprezentat de accesul instant la Internet, utilizatorii laptopurilor ASUS vor putea să transmită email-urile neprevăzute, solicitate subit de către partenerii de lucru chiar înainte de a pleca de la serviciu. Totodată, aceştia vor avea la îndemână o metodă promptă de a naviga pe Internet între două întâlniri consecutive, reuşind să schimbe mesaje cu prietenii sau cu familia prin intemediul programelor de mesagerie instantanee. În plus, Express Gate realizează două computere într-unul singur. În mediul creat de Express Gate, accesul la Internet, muzica şi fotografiile vor putea fi partajate fără a accesa şi afecta fişierele şi configurarea sistemului de operare Windows, destinat uzului personal.

ASUS îşi demonstrează mereu angajamentul faţă de clienţi de a furniza constant cele mai inovatoare soluţii care să-i ajute să simplifice modul de lucru şi să beneficieze în acelaşi timp de cele mai bune performanţe. Cu ajutorul facilităţii Express Gate, utilizatorii vor putea beneficia de acces instant la Internet, la o viteză superioară şi într-un mod extrem de simplu”, a declarat Tony Chen, directorul general al diviziei de notebook-uri în cadrul ASUS.

Printre noile laptopuri ASUS cu platforma Intel Centrino 2 se regăsesc modelele M51Va, M51Vr, V1v, F8Vr, M70Vm. Toate acestea sunt disponibile publicului din România pentru sincronizarea rapidă cu life-style-ul tehnologic. 8 secunde este durata de aşteptare până la accesarea mediului online pentru actualizarea blogului, partajarea de fotografii, mesageria instantanee şi pentru lecturile online.

Galerie foto:
http://www.medialook.ro/download/asus/laptops.htm

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 8000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită. În anul 2007, compania a realizat o cifră de afaceri de 6,9 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 10 ani consecutivi în Business Week InfoTech 100 şi a fost declarat Numărul 1 de către Wall Street Journal Asia pentru cele mai bune produse realizate în Taiwan.