mediaLOOK logo
@
Architected Business Solutions lanseaza impreuna cu compania IDS-Scheer produsul
Bucuresti 2006-06-29

Architected Business Solutions lanseaza impreuna cu compania IDS-Scheer produsul "ARIS Smart Path"

Architected Business Solutions (ABS) împreună cu IDS Scheer şi SAP, partenerii săi strategici în România, lansează astăzi prima soluţie ERP integrată orientată către procese de afaceri pentru IMM-uri. Soluţia include modele de procese de afaceri pentru diferite industrii, "SAP All-in-One" ca bază pentru sistemul ERP şi de asemenea, servicii de consultanţă corespunzătoare pentru optimizarea proceselor şi implementarea IT.

Fotografii hi-rez: http://www.medialook.ro/download/abs

Evenimentul "The Smart Path to Success" organizat la Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti a fost prezidat de domnii Gorkem Tursucu (Director ABS), Wolfgang Köstler (Director Mid Market Solutions Europe, IDS Scheer Central and Eastern Europe) şi Florin Burlacu (Channel Manager, SAP România).

ABS oferă produsul "ARIS Smart Path" împreună cu posibilităţi de finanţare a întregului proiect, externalizarea activităţilor financiar-contabile şi a celor conexe IT, precum şi hosting de servere şi echipamente IT. ABS a dezvoltat această soluţie pentru a răspunde necesităţilor de dezvoltare a afacerilor într-un ritm foarte rapid, în condiţiile unui buget limitat şi a resurselor umane restranse - fie că e vorba de personal redus sau de lipsa cunostiinţelor necesare.

Beneficiile oferite prin alternativa ABS sunt rapide şi palpabile, incluzând soluţiile personalizate specificului afacerii companiei, obţinute folosind practici consacrate la nivel mondial având garanţia tehnologiei de tip ERP – SAP şi a experienţei IDS Scheer în procese de afaceri. De asemenea, soluţia se va putea dezvolta în acelaşi timp cu afacerea companiei. Clienţii vor putea obţine procese de afaceri optimizate şi transparente, ale căror performanţe vor putea fi măsurate rapid.

O companie care va alege soluţia ABS va reuşi să reducă riscul şi stresul ce apar în perioadele de dezvoltare şi va putea externaliza în condiţii de maximă eficienţă şi siguranţă operaţiunile secundare (cum ar fi Contabilitatea sau serviciul IT&C).

"Importanţa serviciilor de consultanţă şi de optimizare a proceselor de afaceri devine esenţială din moment ce peste jumătate dintre companiile care pornesc implementarea unor sisteme informatice de tip ERP eşuează la o anumită etapă a dezvoltării" afirmă Gorkem Tursucu, directorul ABS. "Capacitatea noastră de expertiză în industrii multiple, parteneriatul exclusiv cu IDS Scheer în vederea pregătirii procesului de implementare ERP şi, nu în ultimul rând, buna poziţie pe piaţă autohnonă a SAP România sunt premizele care ne fac încrezători în succesul soluţiei noastre integrate" a adăugat domnul Tursucu.

Architected Business Solutions

Înfiinţată în 2004, Architected Business Solutions (ABS) este o companie de consultanţă dinamică ce urmăreşte identificarea tuturor oportunităţilor de a adăuga valoare afacerilor clienţilor săi. În România ABS este partener exclusiv IDS Scheer şi totodată partener de afaceri SAP. ABS acoperă linii de servicii complementare precum Consultanţă în Afaceri, Servicii Tehnologice şi Servicii de Contabilitate & Financiare.

Datorită consultanţilor noştri cu abilităţi tehnice avansate şi din domenii vaste, avem capacitatea de a furniza clienţilor noştri servicii integrate, la nivelul tuturor fazelor procesului de transformare a unei afaceri, prin identificarea, coordonarea, livrarea, implementarea şi asigurarea suportului necesar la nivelul dotărilor tehnice şi a soluţiilor informatice. Profesioniştii ABS lucrează în echipe integrate, concepute special pentru a aborda fiecare linie de servicii, aptitudinile esenţiale ale fiecăruia fiind clădite în ani de experienţă în consultanţă în domenii specifice.