mediaLOOK logo
@
Reichle & De-Massari (R&M) inaugureaza reprezentanta din Romania
Bucuresti 2006-06-16

Reichle & De-Massari (R&M) inaugureaza reprezentanta din Romania

Lansarea biroului R&M România s-a desfăşurat în prezenţa reprezentanţilor de prim rang ai companiei: Roland Kohler, Vice President Carrier, Reichle & De-Massari AG Switzerland şi Stefan J. Krumböck, General Manager, Reichle & De-Massari GmbH Austria. Reprezentantul filialei din Austria, cea mai de succes componentă a grupului elveţian în 2005, îşi propune ca şi pe piaţa din România, R&M să devină lider în furnizarea soluţiilor de infrastructură prin adresarea clienţilor care acordă o atenţie specială securităţii, performanţei şi longevităţii reţelelor lor de date şi telecomunicaţii.

(LINK FOTOGRAFII HI-REZ: http://www.medialook.ro/download/rdm)

Deschiderea oficială a operaţiunilor şi a activităţilor R&M prin reprezentanţa din România a fost marcată printr-un eveniment organizat pe data de 15 iunie la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, cu participarea reprezentanţilor presei şi ai partenerilor de afaceri locali.

R&M Austria a fost înfiinţată în 1998 şi coordonează în Europa Zona Centrală (Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia & Herzegovina), Zona de Est (România) şi Zona de Sud (Bulgaria, Serbia, Muntenegru şi Macedonia). Stefan J Krumböck, General Manager de la înfiinţarea filialei şi până în prezent, îşi propunere ca: “În viitor contribuţia acestei regiuni la profitul operaţional al întregului grup (aprox. 120,9 milioane de Euro în 2005) să reprezinte aproximativ 10% până în anul 2010”.

Entuziasta echipă R&M România va fi coordonată de Cristina Deac, Reprezentative Office Manager, care a prezentat presei şi partenerilor principalele linii de produse R&M introduse pe piaţă. Cristina Deac este de profesie inginer şi a aculumuat o experienţă bogată în industria IT&C în cadrul unor companii româneşti renumite precum Tornado Sistems şi Net Brinel.

Aderarea României la Uniunea Europeană, cel mai târziu în 2008, face ca prin statutul său de membru aspirant să reprezinte oportunităţi importante pentru afaceri şi investiţii. Numai companiile din Austria au investit în România peste 3 miliarde de Euro din 1990 şi până în prezent. În ţara noastră activează peste 3500 de companii cu reprezentare austriacă, specialistul în echipamente de reţea R&M Austria numărându-se printre acestea.

Stefan J. Krumböck apreciează că oportunităţile de vânzări în România sunt similiare cu cele fructificate în ţara vecină Bulgaria, unde în sectorul public s-au derulat mai multe proiecte de infrastructură de comunicaţii folosind soluţiile R&M. De asemenea, printre potenţialii clienţi se numără companiile multinaţionale care acordă o importantă sporită securităţii, performanţelor şi fiabilităţii reţelelor de date şi telecom.

Prezent la Bucureşti, Roland Kohler, Vice-Preşedintele R&M pentru Carrier, a prezentat compania şi strategia de creştere pe segmentul de carrier. Urmărind activ evoluţiile de pe piaţă, Roland Kohler este implicat în implementarea noilor tehnologii şi aplicatii cu scopul de a garanta furnizarea de soluţii de infrastructură adecvate în segmentul de carrier. R&M oferă soluţii orientate spre cerinţele reale ale operatorilor de telecomunicaţii. Aceste soluţii includ o gamă modulară de produse de cupru şi fibră optică, soluţii pentru topologii mixte necesare construcţiei şi expansiunii reţelelor operatorilor de telecomunicaţii. Bazându-se pe zeci de ani de experienţă în domeniul carrier, compania cunoaşte foarte bine cerinţele pieţei şi dezvoltă soluţii specifice consultându-se direct cu clienţii.

Soluţiile R&M pentru "enterpise cabling" sunt dezvoltate în baza principiului asigurării condiţiilor maxime de fiabilitate şi securitate în realizarea reţelelor integrate de voce, date, video, fibră optică până la birou, şi a aplicatiilor de automatizare pentru clădiri. În domeniul cablărilor pentru zonele industriale - industrial cabling - R&M dezvoltă soluţii care răspund celor mai exigente cerinţe impuse de mediile dificile de operare. Rezistenţa la medii corozive şi acţiuni mecanice constituie un obiectiv îndeplinit de produsele industriale oferite de R&M. Soluţiile pentru residential cabling asigură realizarea conectivităţii acasă sau la birou îndeplinind cerinţele aplicaţiilor multimedia în condiţii de maximă siguranţă şi fiabilitate.

Reichle & De-Massari (R&M)

Compania Reichle & de Massari (R&M) valorifică o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa IT&C şi îşi concentrează activitatea pe dezvoltarea şi producţia soluţiilor pasive pentru nivelul fizic al reţelelor de comunicaţii, oferind sisteme de cablare pentru carrier, enterprise, industrial şi residential. Produsele de excepţie din domeniul conecticii de cupru şi fibra optică i-au adus companiei reputaţia de lider în clasa echipamentelor premium, care adaugă valoare reţelelor performante. R&M are tradiţie în generarea de noi standarde în domeniul modularităţii, al simplităţii în instalare şi în mentenanţă.

Grupul R&M are sediul central în Elveţia fiind prezent în 16 ţări prin birouri de reprezentanţe sau subsidiare. Cifra de afaceri (190 milioane CHF in 2005) urmează un trend ascendent, un procent de 75% fiind reprezentat de exporturi. R&M are peste 510 angajaţi, compania fiind deţinută de familia Reichle. Martin şi Peter Reichle reprezintă cea de-a doua generaţie de lideri ai acestei organizaţii dinamice, reprezentând garanţia unei dezvoltări viitoare progresive a produselor inovative la cele mai înalte exigenţe de calitate.

Puterea inovatoare R&M este demonstrată de valoarea investiţiilor anuale în cercetare şi dezvoltare, de 7 milioane CHF. În prezent, 20% din cifra de afaceri a companiei provine din produse care au mai puţin de 3 ani vechime în portofoliu.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati site-ul global http://www.rdm.com.