mediaLOOK logo
@
Rack-Soft a prezentat solutia 4PSA VoipNow la Telecom2006
Bucuresti 2006-06-14

Rack-Soft a prezentat solutia 4PSA VoipNow la Telecom2006

Cu ocazia evenimentului "Telecom 2006", Rack-Soft, dezvoltator de soluţii software pentru servere şi Centre de Date, a prezentat publicului de specialitate, în premieră în România, soluţia de telefonie VoIP 4PSA VoipNow.

Marţi, 13 iunie 2006. Bogdan Cârstoiu, arhitectul Control Panel-ului 4PSA VoipNow, a prezentat participanţilor reuniţi în sala New York din cadrul World Trade Center Bucureşti, facilităţile şi avantajele oferite de soluţia dezvoltată în România de către Rack-Soft. Prezentarea a fost însoţită de o demonstraţie live a modului în care poate fi exploatată aplicaţia 4PSA VoipNow, punctându-se principalele funcţionalităţi şi modul facil de utilizare.

Participanţii la "Telecom 2006" au putut urmări pe un al doilea ecran de proiecţie activitatea unui server 4PSA VoipNow instalat pe un notebook x86, conectat în reţea cu patru telefoane VoIP Linksys şi Welltech. S-a simulat un proces de comunicare prin VoIP în cadrul unei companii ce a adoptat soluţia 4PSA VoipNow. De asemenea, echipa Rack-Soft a realizat şi apeluri telefonice către mobilul unui participant ales aleator din sală, folosind un canal de comunicaţie furnizat de GTS Telecom. Publicul a primit cu interes demonstraţia sistemului, confirmând semnalele pozitive primite de la utilizatorii din întreaga lume în primele două săptămâni de la lansare. Peste o sută de companii au implementat deja prima versiune 4PSA VoipNow, iar o serie de jucători mici şi medii de pe piaţa românească şi-au declarat interesul faţă de noua soluţie VoIP.

4PSA VoipNow este primul Control Panel VoIP destinat furnizorilor de servicii Internet şi găzduire web şi a fost lansat oficial la sfârşitul lunii mai 2006, după o sesiune de testare de patru săptămâni, la care şi-au dat concursul aproximativ 350 de companii din 43 de ţări.

Proiectată pentru sistemele de operare Linux, soluţia permite furnizorilor mici şi medii de servicii Internet şi găzduire web (HSP / ISP) să fructifice oportunităţile oferite de răspândirea conexiunilor de bandă largă. Clienţii business şi rezidenţiali sunt vizaţi prin servicii de comunicaţii digitale avansate la costuri reduse.

Aplicaţia software poate fi instalată în mai puţin de zece minute şi se administrează cu ajutorul oricărui browser web. Cele patru niveluri de administrare - pentru furnizor, revanzatori, clienţi şi utilizatorii posturilor telefonice, oferă maximum de flexibilitate. Managementul pe mai multe niveluri permite adoptarea modelelor de distribuţie tradiţionale pe piaţa serviciilor Internet.

Încă de la prima versiune, 4PSA VoipNow oferă suport pentru funcţii avansate de telefonie, precum rutarea apelurilor, cozi de apeluri configurabile, conferinţe dinamice, înregistrarea apelurilor, voicemail, apeluri în aşteptare, transferul apelurilor, filtrarea apelurilor, redirecţionarea interlocutorului, etc. Produsul implementează funcţiile de telefonie folosind Asterisk, cea mai avansată soluţie PBX Open Source.

Fotografii de la Telecom 2006: http://www.medialook.ro/download/telecom2006

În funcţie de licenţă, produsul este disponibil la preţuri începând de la 299 USD.

Mai multe informaţii despre produs sunt disponibile la
http://www.4psa.com/products/voipnow/index.php.

Demonstraţia online a sistemului 4PSA VoipNow este disponibilă la adresa http://www.4psa.com/products/voipnow/demo.php.

Rack-Soft

Rack-Soft dezvoltă şi integrează soluţii software pentru servere, adresându-se clienţilor de tipul ISP (Internet Service Provider), HSP (Hosting Service Provider) şi companiilor medii şi mici. Produsele Rack-Soft simplifică atât administrarea serverelor şi a Centrelor de Date, cât şi comunicaţiile de voce şi date.

Compania este prezentă în România prin biroul de dezvoltare software din Bucureşti. Reprezentanţa are ca misiune canalizarea creativităţii tinerilor ingineri români şi folosirea acesteia în folosul utilizatorilor de servicii Internet. Prin intermediul furnizorilor de servicii Internet, clienţii principali ai companiei, soluţiile Rack-Soft sunt folosite zilnic de milioane de oameni în întreaga lume.

Succesul Rack-Soft se bazează pe excelenţă, inovaţie şi pe decizia de a îmbunătăţi continuu procesele de dezvoltare software.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Rack-Soft, vă invităm să accesaţi http://www.4psa.com. Dacă aveţi comentarii, sugestii sau întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi.