mediaLOOK logo
@
Distribuitorul Kreativ foloseste sistemele software integrate de la Senior Software
Bucuresti 2023-07-27

Distribuitorul Kreativ: “Avem in spate o solutie integrata si un partener de incredere, cu care colaboram de peste 10 ani”

Kreativ, distribuitor de unelte profesionale si materiale de instalatii, a depasit provocarile de business si s-a dezvoltat in ritmul dorit, cu ajutorul solutiilor integrate ERP, Business Intelligence si B2B, de la Senior Software, pe care le foloseste de peste 10 ani. Datorita sistemelor utilizate, compania are acces permanent la informatii actualizate si corecte, inclusiv de pe mobil, are control asupra intregii afaceri si gestioneaza eficient cele 15.000 de produse din portofoliu. Totodata, distribuitorul reuseste sa preia si sa livreze comenzile intr-un timp foarte scurt.

Kreativ, distribuitor de unelte profesionale si materiale de instalatii din Satu Mare, foloseste cu succes, de peste 10 ani, un pachet de sisteme integrate de la Senior Software. Cu SeniorERP – soft ERP de gestionarea resurselor, SeniorVisualBI – soft Business Intelligence de raportare si analiza date si SeniorB2B – portal B2B de vanzari business to business, compania a reusit sa se dezvolte in ritmul dorit, contrar impredictibilitatii pietei si situatiilor de criza din ultimii ani.

Kreativ are o cifra de afaceri de 9 milioane de euro si un portofoliu de circa 15.000 de produse de la furnizori consacrati din Europa, SUA si Mexic, distributia articolelor pe piata realizandu-se prin intermediul a 4 divizii. Sustinut de sisteme software perfect integrate, distribuitorul a obtinut vizibilitate si control sporit asupra intregii afaceri si a reusit sa depaseasca cu succes provocarile cu privire la: procesarea volumelor mari de date, vizibilitatea asupra informatiilor si optimizarea proceselor de lucru.

Datorita solutiilor Senior Software, echipa Kreativ are acces la date corecte si actualizate, de oriunde si oricand, beneficiaza de trasabilitate completa asupra produselor, genereaza rapoarte detaliate si analize complexe, iar procesul de vanzare se desfasoara intr-un mod mult mai eficient.

„Timpul este o resursa foarte importanta si, deoarece am observat ca reprezentantii nostri de vanzari si clientii pierd foarte mult timp daca nu au informatii in timp real, am cautat optimizari in tot procesul de vanzare, iar Senior Software ne-a ajutat in acest sens. Cu ajutorul aplicatiei ERP mobile, reprezentantul de pe teren poate sa ofere clientului informatii reale despre stoc si pret, informatii legate de situatia lui financiara si multe alte date importante pentru agentii nostri. Pot spune ca s-a scurtat foarte mult timpul pentru preluarea si livrarea comenzilor.

De asemenea, pentru mine si pentru colegii mei este foarte important sa stim, la zi, tot ce se intampla in cadrul firmei. Fiindca noi lucram cu furnizori care poate au in gama lor chiar si 10.000 de produse, este esential sa gestionam cat mai corect si eficient importul de date. Exporturile si prelucrarea de date, posibilitatea de a urmari istoricul facturilor si situatiile clientilor, precum si evolutia unui produs si tendintele lui pe piata, alaturi de posibilitatea de a face previziuni legate de comenzi sunt alte aspecte importante obtinute cu sistemele Senior Software”, a spus Attila Simon, Director General – Kreativ.

In ceea ce priveste platforma de e-commerce, distribuitorul are posibilitatea sa optimizeze si mai mult procesul de vanzare, sa promoveze mai eficient portofoliul de produse, sa imbunatateasca relatia cu clientii, precum si sa creasca numarul de comenzi livrate. Totodata, raportarile si analiza datelor, posibile cu BI, permit companiei sa obtina o imagine clara asupra intregii activitati, precum si asupra directiei de business pe care trebuie sa o urmeze.

Datorita utilizarii de sisteme perfect integrate, datele sunt transmise automat si cu acuratete, dintr-un sistem in altul, ceea ce permite conectarea rapida a proceselor de business, eliminarea erorilor si scurtarea timpilor de lucru pe diferite operatiuni.

„In timp ce unii vorbesc cu ingrijorare despre criza, noi o vedem ca pe o oportunitate si avem in continuare planuri foarte mari, care, cu siguranta, vor fi sustinute de sistemele Senior Software. Daca nu ne adaptam la noul context, daca nu ne miscam repede sa oferim servicii mai multe si mai bune, sa schimbam anumite proceduri si procese, atunci poate nici o sa mai fim peste cateva luni. Insa, din fericire, noi avem in spate o solutie integrata si un partener de incredere cu care colaboram de peste 10 ani.

Foarte important de retinut este faptul ca orice implementare de proiect trebuie sa fie realizata de o echipa buna. Senior Software chiar asculta cererile clientilor si adapteaza toate solutiile, in functie de nevoile companiei, facandu-le sa fie mult mai usor de folosit, mult mai viabile si mai stabile pe viitor. Noi am trecut prin momente foarte grele in toti acesti ani de activitate si, daca nu as fi avut solutia de la Senior Software, nu as fi supravietuit prin acele momente foarte dificile”, a declarat Attila Simon, Director General – Kreativ.

Conducerea companiei a ales sa inceapa colaborarea cu Senior Software dupa ce a efectuat o analiza amanuntita a solutiilor software din piata, dar si ca urmare a recomandarilor altor companii care foloseau cu succes sistemele integrate. Profesionalismul echipei Senior Software si experienta vasta a acesteia, au fost alte aspecte care au contat in alegerea furnizorului ca partener de dezvoltare.


Senior Software

Senior Software este furnizor si dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondata in 2003, compania a realizat peste 500 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in 5 locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara), avand o echipa de peste 200 de angajati.