mediaLOOK logo
@
Plăci de bază ASUS cu chipset Intel B660
București 2022-01-20

ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor plăci de bază cu chipset Intel B660

La începutul anului ASUS a anunțat noi plăci de bază cu chipset-urile Intel Z690, H670, B660 și H610. Acestea includ cu o largă gamă de opțiuni, oferind cele mai recente tehnologii pentru a suporta procesoarele Intel Core de generația a 12-a.

PUNCTE CHEIE:

  • Plăcile de bază ASUS cu chipset Intel B660 au ajuns pe piața românească. Acestea oferă un raport echilibrat performanță - valoare și interfețele WiFi 6 și USB Type-C®
  • ASUS a lansat trei noi modele cu chipset Z690, care includ PCIe® 5.0, suport pentru DDR5, tuning prin ASUS Enhanced Memory Profile, 2.5 Gb Ethernet și WiFi 6E
  • A crescut numărul de modele disponibile cu suport pentru modulele de memorie DDR4
  • Toate platformele oferă suport pentru Windows 11


La începutul acestui an, ASUS a anunțat zeci de plăci de bază noi dotate cu chipset-uri Intel Z690, H670, B660 și H610, care suportă procesoarele Intel® Core™ de generația a 12-a, făcând accesibile cele mai noi tehnologii unui public mai larg. Seria Z690 s-a extins cu noi modele ROG Strix și TUF Gaming, o gamă completă de plăci de bază B660 și H670 aduc platforma de generația a 12-a în vizorul publicului larg, iar plăcile H610 asigură că există o opțiune pentru orice buget.

Multiple platforme ASUS cu chipset B660 (printre care ProArt B660-Creator D4, TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4 și ROG Strix B660-F Gaming WiFi) sunt acum disponibile pe piața românească. Totodată, ASUS le oferă constructorilor de sisteme o opțiune elegantă și de înaltă performanță pentru răcirea procesorului cu noul cooler cu lichid ROG Ryujin II ARGB.

Noile modele ROG Strix Z690-A Gaming WiFi, TUF Gaming Z690-Plus WiFi și TUF Gaming Z690-Plus oferă toate suport pentru module de memorie DDR5. ASUS a colaborat, de asemenea, cu TeamGroup pentru un nou kit de memorie T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5 5200 MHz de 16 GB. Kitul vine cu componente care au fost supuse unor teste ce depășesc standardele industriei, pentru a asigura o mai bună compatibilitate, stabilitate, durabilitate și performanțe de elită. Pentru și mai multe echipamente fiabile, reglate pentru o compatibilitate garantată, consultă întreaga gamă de hardware pentru PC disponibil prin intermediul platformei TUF Gaming Alliance. ASUS oferă, de asemenea, un ghid pentru plăcile de bază Z690 care explică în detaliu noile tehnologii încorporate.

Pentru utilizatorii care caută plăci de bază care să ofere un echilibru între performanțele puternice și o ofertă competitivă, ASUS oferă acum o varietate de plăci de bază bazate pe noul chipset Intel B660. Aceste modele vin cu un slot PCIe® 5.0, overclocking de memorie și suport pentru module de memorie DDR5 sau DDR4.

Constructorii DIY care își doresc multiple linii PCIe, dar nu intenționează să profite de overclocking-ul CPU-ului oferit de o placă de bază Z690, ASUS vine cu o varietate de noi plăci de bază care utilizează chipset-ul H670. Toate aceste modele includ un slot PCIe 5.0, mai multe sloturi PCIe 4.0 M.2 și suport pentru module de memorie DDR4. ASUS oferă, de asemenea, plăci de bază cu noul chipset H610, asigurându-se că există o opțiune pentru fiecare buget.

Utilizatorii care urmăresc achiziționarea unui sistem de răcire pentru noul lor procesor pot opta pentru coolerul ROG Ryujin II ARGB AIO, care îmbină performanța premium cu un stil ieșit din comun. Pompa Asetek de generația a 7-a, ventilatorul orientat în jos încorporat în pompă și ventilatoarele ASUS Axial-tech vor reduce temperaturile CPU-ului, rămânând, în același timp, foarte silențioase. Panoul OLED integrat de 3,5 inchi afișează grafice personalizate sau informații vitale despre sistem. Coolerul AIO este disponibil cu radiatoare de 360 mm sau 240 mm, pentru a se potrivi unei game largi de carcase. Cu noul ventilator ARGB, seria ROG Ryujin II ARGB le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni de iluminare personalizabilă pentru PC-ul de gaming.

Nu în ultimul rând, ASUS își asumă responsabilitatea socială în calitate de producător de plăci de bază de top, fiind interesat să echipeze utilizatorii cu instrumente de impact privind economisirea energiei. ASUS oferă noi moduri de operare pentru toate plăcile de bază Z690, H670, B660 și H610, care reduc amprenta energetică generală a acestora, fără a le diminua performanțele excepționale. Pentru informații mai detaliate și specificații, te rugăm să consulți ghidul de achiziție Edge Up. Iar pentru informații complete și detaliate despre oricare model Intel de generația a 12-a, accesează hub-ul ASUS dedicat plăcilor de bază Intel de generația a12-a.

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, apreciată de Laptop Mag drept cea mai bună marcă de laptopuri în 2020. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2020, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ProArt B660-Creator D4
ProArt B660-Creator D4
Descarcă
ProArt B660-Creator D4
ProArt B660-Creator D4
Descarcă
2 imagini disponibile
TUF GAMING B660 PLUS WIFI D4
TUF GAMING B660 PLUS WIFI D4
Descarcă
TUF GAMING B660 PLUS WIFI D4
TUF GAMING B660 PLUS WIFI D4
Descarcă
3 imagini disponibile
ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
Descarcă
ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
Descarcă
ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
Descarcă