mediaLOOK logo
@
ASUS ROG Phone 3 Strix Edition
Bucuresti 2020-08-05

ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

  • Imagini uimitoare: Ecran ultra-sensibil AMOLED pe 10-biți la 144Hz/1ms cu o latență la atingere fără precedent, de 25 ms, și Delta-E < 1.
  • Baterie imensă: Baterie de înaltă capacitate de 6.000 mAh pentru sesiuni maraton de gaming.
  • Construit de gameri pentru gameri: Software X Mode de generația următoare și noile butoane virtuale AirTrigger 3 cu senzor de mișcare.
  • Disponibil în România: Disponibil prin intermediul magazinelor specializate din țara noastră, la prețul aproximativ de 3999,99 lei (taxe incluse).

Noul telefon de gaming ASUS ROG Phone 3 Strix Edition, prezentat recent pe plan internațional, este disponibil în stoc pe plan local. Cei care doresc să fie printre primii utilizatori ce pun mâna pe noul smartphone de gaming pot achiziționa telefonul prin intermediul magazinelor online specializate la un preț de aproximativ 3.999,99 Lei (taxe incluse).

Versiunea ROG Phone 3 Strix Edition, disponibilă în România, este echipată cu o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865, 8 GB memorie RAM LPDDR5 și 256GB spațiu de stocare. ROG Phone 3 este un telefon compatibil cu rețelele 5G în toate versiunile sale, astfel că utilizatorii vor fi pregătiți pentru vitezele viitorului.

Ecranul AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi este pur și simplu superb. Culorile sunt intense, vii și precise, având o acuratețe a culorii Delta-E < 1, precum și o latență de 25 de milisecunde la atingere. Ecranul nu numai că oferă imagini fascinante, dar are și o rată de refresh de 144 Hz fiind perfect pentru jocurile rapide.

Designul telefonului este centrat pe jocurile mobile, păstrând beneficiile versiunilor precedente la care sunt adăugate noi tehnologii. Intuitivul sistem AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le gamerilor și mai multe modalități de a controla acțiunea.

Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând mai ușoară decât oricând dezlănțuirea puterii complete. Portul de încărcare montat pe lateral este foarte util atunci când folosim telefonul în modul peisaj, reîncărcarea baterie de 6000 mAh fiind mai ușor de realizat.

ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

7 imagini disponibile
ROG Phone 3 și ROG Phone 3 Strix Edition
ROG Phone 3 și ROG Phone 3 Strix Edition
Descarcă
ROG Phone 3 Strix Edition
ROG Phone 3 Strix Edition
Descarcă
ROG Phone 3 Strix Edition
ROG Phone 3 Strix Edition
Descarcă
ROG Phone 3 Strix Edition
ROG Phone 3 Strix Edition
Descarcă
ROG Phone 3
ROG Phone 3
Descarcă
ROG Phone 3
ROG Phone 3
Descarcă
ROG Phone 3
ROG Phone 3
Descarcă