mediaLOOK logo
@
QNAP QNA-UC5G1T
Bucuresti 2019-06-03

QNAP prezintă adaptorul QNA-UC5G1T USB 3.0 la 5GbE pentru conectivitate 5GbE/2.5GbE/1GbE/100MbE

QNAP Systems, lider în domeniul soluțiilor de stocare și de rețea, a lansat adaptorul QNA-UC5G1T USB 3.0 la 5GbE, permițându-le utilizatorilor să adauge la serverele NAS și la computerele lor conectivitatea 5GbE/2.5GbE/1GbE/100MbE prin intermediul USB 3.0. Utilizatorii pot actualiza cu ușurință viteza rețelei cu QNA-UC5G1T utilizând un cablu CAT 5e existent pentru a crește atât vitezele de transfer, cât și eficiența activității.

"Atât utilizatorii de acasă cât și cei din mediul business cer o lățime mare de bandă pentru a profita de avantajul sistemelor de înaltă performanță și de conexiunile Internet la viteze mari. Adaptorul QNA-UC5G1T poate fi folosit cu ușurință împreună cu switch-urile QNAP 10GbE pentru a crea o rețea de mare viteză acasă sau la birou, îmbunătățind viteza rețelei și performanța aplicațiilor, ” a declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. " QNA-UC5G1T este de asemenea util pentru adăugarea conectivității Ethernet laptopurilor moderne cărora le lipsește portul de rețea", a adăugat acesta.

QNA-UC5G1T poate fi conectat cu alte dispozitive prin utilizarea unui cablu USB Type-A sau Type-C. Dispozitivul măsoară cât o palmă și are răcire pasivă pentru utilizarea ușoară pe perioade prelungite.

Specificațiile principale
Controler: AQC111U
I/O: 1 x USB 3.0 Type-C; 1 x 5GbE/NBASE-T
Cablu 0.2M USB 3.0 Type-C la Type-A

Disponibilitate
Adaptorul QNA-UC5G1T USB 3.0 la 5GbE este deja disponibil. Pentru mai multe informații despre produs, precum și despre întreaga linie QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Note:
• În mediile Windows 10, 8.1, 8, 7 necesită drivere. Click aici pentru a descărca driverul.
• Versiunile actuale de macOS nu suportă QNA-UC5G1T. Click aici pentru a descărca manual driverul Aquantia® AQC11U.
• Linux: Suportă Linux core 3.10, 3.12, 3.2, 4.2 și 4.4. Necesită driverul Aquantia® AQC11U. Click aici pentru a descărca driverul.
• Pentru QNAP NAS este necesar sistemul QTS 4.3.6 (sau mai recent).

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

3 imagini disponibile
QNAP QNA-UC5G1T
QNAP QNA-UC5G1T
Descarcă
QNAP QNA-UC5G1T
QNAP QNA-UC5G1T
Descarcă
QNAP QNA-UC5G1T
QNAP QNA-UC5G1T
Descarcă