mediaLOOK logo
@
Dan Helciug aduce muzici rafinate cu personalitate la CITY FM
Bucuresti 2006-04-14

Dan Helciug aduce muzici rafinate cu personalitate la CITY FM

Dan Helciug le va administra ascultatorilor CITY FM o doza completa de muzici cu personalitate sambata, de la ora 14:30 si in reluare marti, incepand cu ora 23:00. Dan va dezvalui amanunte in legatura cu iubirile sale platonice, le va impartasi ascultatorilor parerile lui despre femei, despre filmele de aventura, despre telenovele, despre stirile de la ora 17 si despre multe alte lucruri interesante.

Liderul trupei "Spitalul de urgenta" va recunoaste in fata lui Lucian Moga ca a facut compromisuri pentru a reusi sa ajunga din punct de vedere muzical acolo unde se afla acum. "Daca nu faci compromisuri, lumea care intr-adevar are un nivel peste medie din toate punctele de vedere, te intelege, dar, in schimb, celalalt procent, care e destul de mare, te desconsidera. Mi se intampla frecvent treaba asta", spune Dan Helciug. "Suntem foarte multi in tara asta, care am putea sa facem mai mult" continua acesta frustrat.

Helciug se declara foarte multumit de componenta actuala a "Spitalului de urgenta". El spune ca a adunat in jurul sau muzicieni foarte buni, cu care in decembrie 2005 a scos albumul "Alcool rafinat". Titlul albumului vine de la faptul ca muzica este mai complexa - a pastrat haina comerciala, dar a pastrat continutul pieselor. Cu privire la acest lucru, Dan Helciug declara: "S-ar putea sa pierd o parte din publicul care e consumator de muzica facila si sa castig acel segment de ascultatori de muzica buna".

Detalii pe frecventa CITY FM - 106.2 MHz si live pe Internet la adresa http://www.cityfm.ro.

Fotografie Dan Helciug: http://www.cityfm.ro/download/photos/danhelciug_cityfm.jpg

CITY FM

CITY FM este La Rock Comanda! Lansat în iunie 2004 ca post de nişă pe formatul rock hit radio station, CITY FM s-a poziţionat pe segmentul de public cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani. Postul emite în Bucureşti, pe frecvenţa 106,2 MHz, fiind ascultat de oameni activi cu studii medii şi superioare, cu venituri medii şi peste medie, preponderent bărbaţi. CITY FM emite şi pe Internet la adresa http://www.cityfm.ro.