mediaLOOK logo
@
Bucuresti 2006-04-09

Alina si N.O.D. in concert live in studioul CITY FM

Luni, 10 aprilie, începând cu ora 11:30, Alina si N.O.D vor susţine un concert live în studioul CITY FM, continuând maratonul "Marea Deconectare".

Ei vor interpreta piese de pe viitorul album, care va fi lansat in toamna acestui an. Proiectul "Alina si N.O.D" a luat nastere o data cu inceperea unei colaborari in plan muzical intre Victor Panfilov si Alina Cruceru. Ulterior, la aceasta colaborare s-au alaturat si ceilalti membri ai formatiei N.O.D. Proiectul ii are in componenta pe Victor Panfilov - chitara, Vova Sergheev - tobe, Emil Chihan - chitara, Nicu Caragea - bass si Alina Cruceru - voce. Piesele sunt compuse de Victor Panfilov.

Noul concert continuă seria cântărilor live din studioul CITY FM susţinute în ultima perioadă de către trupele "Edict", "Luna Amară", "Urma", "Blazzaj". Maratonul de concerte "Marea Deconectare" promite o primăvară plină de concerte rock de mare angajament.

Prin intermediului numărului de apel 021 310 1900, ascultătorii vor putea participa cu întrebări şi aplauze la un concert rock deschis pe 106.2 MHz si pe internet la http://www.cityfm.ro.

CITY FM

CITY FM este La Rock Comanda! Lansat în iunie 2004 ca post de nişă pe formatul rock hit radio station, CITY FM s-a poziţionat pe segmentul de public cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani. Postul emite în Bucureşti, pe frecvenţa 106,2 MHz, fiind ascultat de oameni activi cu studii medii şi superioare, cu venituri medii şi peste medie, preponderent bărbaţi. CITY FM emite şi pe Internet la adresa http://www.cityfm.ro.