mediaLOOK logo
@
QNAP TS-332X
Bucuresti 2018-09-04

Noul server NAS TS-332X de la QNAP oferă conectivitate 10GbE SFP+ și trei sertare pentru SSD-uri

QNAP Systems lansează TS-332X, un NAS cu procesor quad-core și trei sertare pentru implementarea unei matrici RAID 5 echilibrând capacitatea de stocare și protecția cu un număr minim de discuri. TS-332X oferă un port 10GbE SFP+, trei sertare SSD M.2 SATA 6Gb/s, suport pentru caching SSD și tehnologie Qtier în întâmpinarea aplicațiilor de business ce necesită performanță.

Având un design minimalist și suport 10GbE, accesibilul TS-332X se adaptează oricărui spațiu comercial.

"TS-332X este un server de stocare în rețea de mici dimensiuni, dar este dotat din plin cu funcții competitive", a declarat Dan Lin, manager de produs în cadrul QNAP. "Acesta permite protecție RAID 5 într-o configurație de buget, suportă SSD-uri M.2 SATA și oferă stocare eficientă pe niveluri. Este un NAS 10GbE rentabil, ce le oferă birourilor atente cu bugetul lor posibilitatea de a actualiza întreaga infrastructură IT", a mai spus aceasta.

TS-332X utilizează procesoare AnnapurnaLabs Alpine AL-324, Cortex-A57, quad-core la 1.7GHz de la Amazon și vine cu un port 10GbE SFP+ pentru a furniza compatibilitate cu rețelele de mare viteză pentru aplicații ce lucrează cu volume mari de date, back-up și restaurare rapidă, precum și aplicații containerizate. Modelul TS-332X oferă un aspect elegant și stilat, cu un design industrial, care permite răcirea eficientă și fluxul de aer, iar instalarea hard disk-ului de 3,5 inci se poate face fără scule, permițând întreținerea mai ușoară a sistemului.

TS-332X suportă până la trei SSD-uri M.2 6Gb/s de tipul 2280 (comercializate separat), permițându-le utilizatorilor să creeze un cache SSD pentru creșterea performanțelor aplicațiilor dependente de valorile IOPS, sau RAID 5 cu stocare pe niveluri, performanțe echilibrate și protecție redundantă. Cuplat cu tehnologia Qtier de la QNAP cu stocare pe niveluri, eficiența stocării este optimizată în mod constant pe SSD-urile M.2, SSD-urile SATA de 2,5 inci și HDD-urile de mare capacitate ce îmbunătățesc eficiența sistemului în totalitatea sa.

TS-332X rulează sistemul de operare QTS care simplifică gestionarea serverului NAS cu o mai mare flexibilitate și eficiență. Snapshot-ul pe bază de blocuri permite o protecție completă a datelor și o restaurare instantanee, furnizând o modalitate modernă de a atenua în mod eficient amenințările de tip ransomware. Fiind o soluție completă pentru stocarea fișierelor în rețea, back-up, partajarea, sincronizarea și gestionarea centralizată, TS-332X este un impuls de productivitate pentru sarcinile zilnice.

Utilizatorii pot instala diverse aplicații din App Center pentru a extinde funcționalitățile serverului NAS, cum ar fi Container Station pentru LXC și aplicațiile containerizate Docker, QmailAgent pentru a gestionarea centralizată a contului de e-mail și QVR Pro pentru a crea un sistem profesional de supraveghere video (cu 8 canale IP gratuite, ce se poate extinde până la 16 canale cu licențele opționale).

Cu ajutorul VJBOD (Virtual JBOD), capacitatea de stocare neutilizată a serverului TS-332X poate fi montată utilizând iSCSI ca disc virtual al altui NAS QNAP. Acesta este un avantaj deosebit pentru organizațiile cu multiple servere QNAP NAS și ajută la obținerea unei utilizări optime a capacității într-un mod cât mai rentabil.

Specificații principale
TS-332X-4G: 4GB memorie RAM DDR4, extensibilă până la 16GB
TS-332X-2G: 2GB memorie RAM DDR4, extensibilă până la 16GB
Model turn cu trei sertare; Procesor AnnapurnaLabs (Amazon) Alpine AL-324, quad-core, 1.7 GHz, Cortex-A57, 64-bit; HDD/SSD 2.5/3.5-inci SATA, 6 Gbps, hot-swappable; SSD 3x M.2 2280 SATA 6Gbps; LAN 1x 10GbE SFP+; LAN 2x Gigabit RJ45; 3x USB 3.0; Ieșire audio 1x 3.5mm; Difuzor încorporat.

Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=IjlZdsVosoc

Disponibilitate
QNAP TS-332X NAS este deja disponibil. Pentru mai multe informații despre întreaga linie de produse QNAP vă rugăm să vizitați https://www.qnap.com.

QNAP

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.

Produse mentionate in comunicat:

4 imagini disponibile
QNAP TS-332X
QNAP TS-332X
Descarcă
QNAP TS-332X
QNAP TS-332X
Descarcă
QNAP TS-332X
QNAP TS-332X
Descarcă
QNAP TS-332X
QNAP TS-332X
Descarcă