mediaLOOK logo
@
QNAP - Dahua Technology
Bucuresti 2018-08-14

QNAP extinde integrarea sistemelor de supraveghere cu camerele de rețea Dahua Technology

QNAP Systems anunță că următoarea generație de soluții de supraveghere, QVR Pro, ce dispune de software-ul de administrare centralizată QVR Center și protecția QVR Guard în cazul defecțiunilor, este acum compatibilă cu alte 88 de modele din seriile de camere de rețea Dahua Technology Eco-savvy 3.0, WiFi 265 și H.265 PTZ. QNAP a lucrat cu Dahua Technology pentru a le furniza utilizatorilor mai multe opțiuni și un grad mai ridicat de compatibilitate în implementarea unei soluții de supraveghere versatile.

Seriile de camere de rețea Dahua Eco-savvy 3.0 pot livra fluxuri video 4K, în timp real, la 15 cadre pe secundă, furnizând aplicațiilor de securitate o gamă impresionantă de funcții de detectare inteligentă. Seriile de camere WiFi 265 de la Dahua suportă compresia H.265. Camerele Dahua H.265 PTZ oferă o zonă mai mare de monitorizare, cu detalii clare, în timp ce compresia H.265 reduce lățimea de bandă la jumătate, asigurând înregistrarea mai eficientă a fluxurilor video și un cost mai redus.

QVR Pro, soluția profesională de supraveghere video de pe QNAP NAS, include opt canale de monitorizare, permițând utilizatorilor construcția rapidă a unui mediu de supraveghere pentru acasă, găzduit pe serverul NAS QNAP, fără alt soft adițional. Companiile pot extinde cu ușurință numărul canalelor monitorizate până la 128 prin achiziția de licențe QVR Pro pentru dezvoltarea unui proiect de supraveghere video la scară largă.

QVR Pro utilizează un mediu de operare independent pe QNAP NAS, iar prin valorificarea spațiului de stocare de pe NAS înregistrările video sunt stocate în siguranță pentru o vizionare la cerere. Software-ul îmbunătățit QVR Pro Client permite rularea rapidă a mai multor canale și suportă vizionarea simultană pe multiple camere 4K. Rularea sincronizată poate fi focalizată pe obiectele în mișcare, în timp ce setările pentru notificările de evenimente garantează faptul că toate evenimentele urgente sunt trimise imediat.

QVR Pro Client este disponibil pentru principalele sisteme de operare desktop și mobile, facilitând administrarea sistemelor de supraveghere video.

Multe informații despre QVR Pro: https://www.qnap.com/solution/qvr-pro-official/en/
Mai multe informații despre QNAP NAS și camerele de rețea compatibile: https://www.qnap.com/en/compatibility-qvr-pro
Mai multe informații despre Dahua Technology: http://www.dahuasecurity.com/

QNAP

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.