mediaLOOK logo
@
ASUS ROG Strix Fusion 500
Bucuresti 2018-03-29

ASUS Republic of Gamers a lansat căștile Strix Fusion 500

Pe scurt:
ROG Strix Fusion 500 este primul set de căști cu iluminat RGB ce poate fi sincronizat cu alte căști prin utilizarea aplicației mobile Aura Headset.
DAC-ul ESS 9018 de înaltă fidelitate și amplificatorul ESS Sabre 9601K oferă un sunet detaliat, ca în viața reală, cu o dinamică puternică și un bass profund.
Sunet virtual surround 7.1, dezvoltat împreună cu Bongiovi Acoustics, furnizează o experiență de gaming fără precedent.
Controlul tactil, intuitiv, permite ajustări instant ale volumului și a altor setări audio.

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat Strix Fusion 500, ce le va oferi utilizatorilor funcții și performanțe audio de top, pentru a duce senzațiile din jocuri la un cu totul alt nivel. ROG Strix Fusion 500 este primul set de căști ce dispune de lumini RGB ce pot fi sincronizate cu alte căști, lăsând echipele să-și afișeze spiritul și stilul unic în cadrul reuniunilor și turneelor de gaming.

Casca dispune de un convertor DAC (digital-to-analog converter) ESS și de un amplificator integrat, alături de difuzoarele ASUS Essence de 50mm cu incinte etanșe, generând un sunet de înaltă fidelitate, cu un bass profund și energic. Pentru o experiență și mai captivantă, ROG Strix Fusion 500 integrează un sunet virtual surround 7.1 dezvoltat în colaborare cu Bongiovi Acoustics și optimizat pentru jocurile de tip FPS (first-person shooter), cum ar fi PUBG și Overwatch, pentru o mai bună înțelegere a mediului de joc. Ajustările sunetului și ale altor setări audio se pot face prin intermediul controlului tactil, intuitiv.

Sincronizarea luminilor între căști
ROG Strix Fusion 500 integrează iluminatul Aura RGB, ce le permite jucătorilor să aleagă dintre cele 16,8 milioane de combinații de culori și trei efecte luminoase prestabilite – static, pulsativ și culori ciclice – utilizând aplicația intuitivă Aura Headset, creând în acest fel un mediu propriu. Atunci când este utilizat software-ul Aura PC, utilizatorii pot alege efecte luminoase suplimentare ce strălucesc și se schimbă odată cu ritmul muzicii rulate. Sincronizarea exclusivă a luminilor RGB, de la cască la cască, facilitează uniformizarea efectelor luminoase ale echipei, pentru a străluci la unison în competiții prin propriile culori și prin propriul stil.

Cu ajutorul aplicației Aura Headset, utilizatorii pot selecta și ajusta luminile căștilor și le pot sincroniza cu cele ale membrilor echipei printr-o singură atingere. ROG Strix Fusion 500 beneficiază de tehnologie Aura Sync prin intermediul căreia se face sincronizarea cu alte dispozitive ROG, pentru a crea efecte luminoase umitoare.

Calitate audio de ultimă oră
Căștile ROG Strix Fusion 500 sunt concepute să ofere în jocuri cel mai captivant și realist sunet. Dispunând de un DAC (digital-to-analog converter) ESS 9018 ce are o fidelitate înaltă, procesare audio 24-bit/96kHz, un amplificator ESS Sabre 9601K, difuzoare premium ASUS Essence de 50mm și o incintă acustică etanșă, ROG Strix Fusion 500 redă sunete detaliate, ca în realitate, cu o dinamică puternică și un bass profund. ROG Strix Fusion 500 aduce atmosfera din jocuri la un cu totul alt nivel odată cu sunetul virtual surround 7.1, posibil datorită unui algoritm personalizat, dezvoltat împreună cu Bongiovi Acoustics. Față de cele mai multe căști de gaming ce utilizează același standard de sunet virtual surround, în ciuda faptului că au proprietăți acustice diferite, ROG Strix Fusion 500 generează un sunet virtual surround personalizat, pentru divertisment și jocuri mai apropiate de realitate. Sunetul este reglat pentru jocuri de tip first-person precum PUBG și Overwatch, oferindu-le jucătorilor o experiență audio optimizată și o mai bună conștientizare a mediului de joc. Pașii și alte sunete din jocuri devin mai ușor de recunoscut și capătă direcție, fiind mai ușor pentru gameri să identifice poziția inamicului și să-și crească competivitatea.

Control convenabil și confort fără compromisuri
Casca stângă a setului ROG Strix Fusion 500 integrează un panou tactil cu dimensiuni generoase ce oferă acces instant la volum și la alte instrumente de control audio, permițându-le jucătorilor să efectueze cu ușurință ajustări, fără să iasă din joc. ROG Strix Fusion 500 dispune de pernuțele ROG Hybrid care combină pielea proteică, plăcută la atingere, cu rol izolator și un material ce “respiră”, oferind un maximum de confort, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea sunetului. Un microfon unidirecțional, ce utilizează un algoritm optimizat de procesare a sunetului, oferă comunicați în joc cu un nivel de claritate pe care microfoanele analogice tradiționale nu îl pot atinge. Brațul microfonului este flexibil astfel încât poate fi ajustat într-o poziție ideală. Atunci când nu este necesar, acesta poate fi poziționat într-un compartiment de stocare și va fi oprit automat.

Disponibilitate
Căștile ROG Strix Fusion 500 vor fi disponibile în România la începutul lunii aprilie 2018 și vor costa aproximativ 850 lei (TVA inclusiv).

ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

7 imagini disponibile
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă
ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
Descarcă