mediaLOOK logo
@
QNAP TS-x28A
Bucuresti 2018-01-19

QNAP a lansat TS-x28A, servere NAS pentru acasă cu funcții multimedia și protecție prin snapshot-uri

QNAP a lansat seria NAS TS-x28A, ce include modelele TS-128A și TS-228A, destinate locuințelor moderne. Acestea oferă stocare multimedia completă, partajarea și transmiterea informațiilor și capacități complete pentru protejarea fișierelor și a datelor (incluzând imagini de tip snapshot) pentru a îndeplini cerințele în creștere ale utilizatorilor.

Lansarea TS-x28A marchează o etapă importantă pentru serverele NAS de la QNAP, seria beneficiind de protecția prin snapshot-uri, utilă în cazul accidentelor și a atacurilor de tip malware. Utilizatorii se pot bucura de mai multe funcții multimedia, de o protecție mai puternică și un NAS la un preț atractiv.

Seria TS-x28A integrează un procesor Realtek RTD1295 quad-core la 1.4 GHz cu 1GB de memorie RAM, ce furnizează performanța necesară pentru cerințele de stocare ale unei locuințe inteligente. Seria TS-x28A vine cu QTS 4.3.4, cea mai recentă versiune a sistemului de operare QNAP. QTS 4.3.4 introduce funcții snapshot îmbunătățite cu cerințe hardware mai reduse, permițând serverului NAS cu 1GB RAM să beneficieze de protecția snapshot. Capacitățile avansate de protecție a datelor sunt acompaniate de aplicații multimedia, pentru partajare, back-up și stocarea datelor.

"Suntem foarte mândri de seria TS-x28A și credem că va marca un nou capitol pentru serverele NAS entry-level. Prin suportul pentru snapshot-uri - o funcție rezervată în trecut serverelor high-end pentru afaceri - utilizatorii individuali au la dispoziție o funcție avansată de back-up ce-i poate ajuta să diminueze amenințările malware la adresa fișierelor lor", a declarat Dan Lin, manager de produs în cadrul QNAP.

Utilizatorii de Windows, macOS și Linux pot folosi cu toții seria TS-x28A ca platformă de stocare și partajare a fișierelor cu alți utilizatori, prin utilizarea directoarelor partajate.

Qsync poate sincroniza automat fișierele pe mai multe dispozitive pentru colaborare, în timp ce Hybrid Backup Sync furnizează o soluție de backup completă, pe mai multe straturi. Recent disponibilă pentru modelele entry-level, înregistrarea snapshot a stării serverului NAS la un moment dat le permite utilizatorilor să restaureze rapid fișierele și datele în cazul unui accident de modificare/ștergere, pierdere de date sau atac malware.

Funcțiile multimedia ale seriei TS-x28A includ suportul pentru clipurile și fotografiile la 360 de grade și asistentul QVHelper pentru transmiterea directă a fișierelor media către playerele media. Există, de asemenea, o mare varietate de aplicații mobile ce pun în valoare serverele TS-x28A, incluzând Qphoto – o aplicație ce permite preluarea fotografiilor și clipurilor video și salvarea lor directă pe TS-x28A.

Specificații tehnice principale


• TS-128A: server NAS cu un sertar
• TS-228A: server NAS cu două sertare
Model desktop, procesor Realtek RTD1295 quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM DDR4, porturi 3.5-inci SATA 6Gbps, 1 x RJ45 Gigabit, 1 x USB 3.1 Gen 1 (frontal), 2 x USB 2.0 (în spate).

QNAP

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.

Produse mentionate in comunicat:

5 imagini disponibile
QNAP TS-228A
QNAP TS-228A
Descarcă
QNAP TS-228A
QNAP TS-228A
Descarcă
QNAP TS-228A
QNAP TS-228A
Descarcă
QNAP TS-228A
QNAP TS-228A
Descarcă
QNAP TS-228A
QNAP TS-228A
Descarcă
4 imagini disponibile
QNAP TS-128A
QNAP TS-128A
Descarcă
QNAP TS-128A
QNAP TS-128A
Descarcă
QNAP TS-128A
QNAP TS-128A
Descarcă
QNAP TS-128A
QNAP TS-128A
Descarcă