mediaLOOK logo
@
ASUS Cerberus V2
Bucuresti 2017-04-07

ASUS anunță căștile de gaming Cerberus V2

ASUS a anunțat Cerberus V2, noul model ce urmează celor mai bine vândute căști de gaming: ASUS Cerberus. Noile căști dispun de difuzoare ASUS Essence pentru îmbunătățirea calității audio și a basului. O nouă bandă de oțel inox și pernuțele ce acoperă urechea în întregime conferă durabilitate și confort. Designul cu două microfoane este compatibil cu sistemele PC și Mac, consolele de jocuri și dispozitivele mobile. Căștile Cerberus V2 sunt disponibile în trei culori: roșu, verde și albastru, pentru a se potrivi stilului fiecărui jucător.

Calitate audio incredibilă: Difuzoare ASUS Essence de 53mm
Cerberus V2 dispune de difuzoare ASUS Essence ce redau un sunet curat, de înaltă fidelitate, transpunând utilizatorul într-un univers cu efecte auditive puternice, cât mai apropiate de realitate. Inginerii ASUS au redus dimensiunea difuzoarelor de la 60mm la modelul original Cerberus, la 53mm pentru noul Cerberus V2, obținând o cameră de rezonanță mai mare, pentru un sunet mai bogat și mai natural. Combinată cu gama largă de răspuns în frecvență a difuzoarelor ce oferă un bas puternic și clar, alături de medii și înalte detaliate, calitatea incredibilă a modelului Cerberus V2 îl recomandă nu doar pentru jocuri, ci și pentru audiție muzicală.

Durabilitate îmbunătățită și confort
Cerberus V2 este construit din materiale durabile, banda din oțel inoxidabil fiind pregătită să reziste sesiunilor lungi de gaming, de acasă sau din deplasare. O bandă interioară plăcută la atingere și pernuțele ce acoperă întreaga ureche oferă un confort incredibil, recomandând căștile Cerberus V2 pentru sesiunile lungi de gaming și audiția muzicală. Pernuțele sunt cu 30% mai mari decât cele ale modelului original Cerberus și oferă o izolare a zgomotelor exterioare cu 50% mai eficientă, astfel încât utilizatorii să intre în atmosfera jocului fără a fi distrași de la mediul exterior.

Gaming oriunde vrei: compatibilitate cu PC, Mac, consolele de jocuri și dispozitivele mobile
Cerberus V2 are un conector audio combinat cu patru poli ce permite utilizarea cu PC, Mac, console de jocuri și dispozitivele mobile, astfel încât gamerii să se bucure de cea mai bună calitate a sunetului, cu orice sursă audio.
Pentru mai multe opțiuni de conectivitate, Cerberus V2 vine cu un adaptor diferențiat pentru sunet și microfon, astfel încât să poată fi utilizate dispozitivele cu doi conectori, cum ar fi plăcile de bază și anumite laptopuri. Cerberus V2 este proiectat cu grijă, având două microfoane: unul detașabil ce furnizează comunicații clare în jocurile online și un microfon de linie recomandat pentru apelurile telefonice și sarcinile de zi cu zi, cum ar fi comenzile vocale.

ASUS Cerberus V2
ConectoriCombinat 3.5mm audio/mic
Separat 3.5mm audio/mic (cablu)
Răspuns în frecvență20Hz - 20KHz
Impedanță32 ohmi
DifuzoareMagneți neodim 2 x 53 mm
Lungime cabluri1.5 m
Greutate344 g (cu cablu)
Dimensiuni224.94 x 198.4 x 10.33 mm
Microfon Boom
ConfigurațieUnidirectional
Răspuns în frecvență50Hz - 10Khz
Senzitivitate-40dB
Microfon linie
ConfigurațieOmni – directional
Răspuns în frecvență50hz - 10Khz
Senzitivitate-45dB

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4368 de distincţii în anul 2015 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 17000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2015.

Produse mentionate in comunicat:

5 imagini disponibile
ASUS Cerberus V2
ASUS Cerberus V2
Descarcă
ASUS Cerberus V2
ASUS Cerberus V2
Descarcă
ASUS Cerberus V2
ASUS Cerberus V2
Descarcă
ASUS Cerberus V2
ASUS Cerberus V2
Descarcă
ASUS Cerberus V2
ASUS Cerberus V2
Descarcă