mediaLOOK logo
@
ASUS anunță monitorul Designo MX27AQ
București 2015-02-20

ASUS anunță monitorul Designo MX27AQ

ASUS a anunțat Designo MX27AQ, un monitor WQHD cu tehnologia audio premium ICEpower de la Bang & Olufsen. Ecranul de 27 inci, cu rezoluție 2560x1440 pixeli, oferă o imagine cu 77% mai mare comparativ cu un display similar FullHD, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență audio-vizuală. MX27AQ reprezintă noua generație de monitoare din seria ASUS Designo, evidențiată printr-un design elegant premiat iF, fără ramă, cu profil ultra-subțire și o bază inspirată de cadranul solar.

Designo MX27AQ dispune de ASUS SonicMaster încorporând ICEpower, tehnologie Bang & Olufsen, precum și funcția AudioWizard pentru un sunet imersiv. Tehnologia ASUS Eye Care, cu ASUS Flicker-Free și Low Blue Light, reduce stresul asupra ochilor și efectele dăunătoare în cazul utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața calculatorului.

Efecte vizuale WQHD realiste
Designo MX27AQ are un ecran de 27 inci, cu rezoluție WQHD 2560 x 1440, ce oferă imagini cu 25% mai clare, mai detaliate și un spațiu cu 77% mai mare decât modelele FullHD similare ca dimensiune. MX27AQ dispune de un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching) care dispune de un contrast de 100.000.000:1 și o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum și un unghi de vizualizare de 178 grade, eliminând alterările de culoare atunci când privim monitorul dintr-un unghi extrem.

Premiat iF 2015, design ultra-subțire fără cadru
Designo MX27AQ a primit premiul pentru design iF 2015 și are un profil suplu ce măsoară doar 1.25cm în cel mai subțire punct. Prin acest design economisește spațiul și îl face ideal pentru birou sau pentru sufragerie. Monitorul are un format fără ramă, cu o margine de numai 0.1cm. Aspectul simplu și elegant este accentuat mai departe de un stand metalic, robust, cu o bază inspirată de cadranul solar.

Sunet imersiv
Designo MX27AQ generează un sunet cu adevărat imersiv printr-o combinație de hardware avansat și procesare audio profesională.

MX27AQ dispune de tehnologia audio ASUS SonicMaster, încorporând ICEpower de la Bang & Olufsen. SonicMaster rafinează fiecare detaliu acustic pentru a oferi sunet de cristal cu voci distincte și o gamă mai largă de frecvențe. MX27AQ integrează ICEpower, tehnologia de la Bang & Olufsen, cipul MobileSound 3 și tehnologia ASUS SonicMaster pentru a reda un sunet incredibil prin intermediul celor două difuzoare stereo de 3 wați. MX27AQ dispune, de asemenea, de funcția ASUS AudioWizard, cu patru moduri prestabilite (Muzică, Film, Jocuri, Utilizator) pentru a se potrivi sarcinii în curs. Această funcție poate fi accesată cu ajutorul meniului afișat pe ecran (OSD).

Tehnologii ASUS Eye Care și Low Blue Light
Designo MX27AQ beneficiază de tehnologia ASUS Eye Care, cu Flicker-Free și Low Blue Light,
certificate TÜV Rheinland, pentru a reduce stresul asupra vederii și efectele dăunătoare pentru ochii utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața ecranului. MX27AQ vine cu filtru ASUS Blue Light formând un scut în fața luminii albastre nocive. Aceste filtre pot fi accesate ușor prin intermediul meniului afișat pe ecran.

Conectivitate extinsă
Designo MX27AQ este compatibil cu cele mai multe dispozitive multimedia, având o varietate de intrări video, incluzând DisplayPort 1.2, două porturi HDMI și un port HDMI / MHL 2.0. Acesta din urmă le permite utilizatorilor să vizioneze conținutul stocat pe dispozitivele compatibile direct pe ecranul MX27AQ și să încarce totodată telefonul mobil.

Prețuri și disponibilitate
ASUS Designo MX27AQ va fi disponibil începând cu luna martie pe piețele din: Taiwan, Asia-Pacific, Europa și America de Nord. Prețurile pornesc de la 499USD și diferă de la o regiune la alta.

Specificații ASUS Designo MX27AQ

Panou27 inci (68.47cm)
Rezoluție2560 x 1440 pixeli
Dimensiune pixel0.233mm (109ppi)
Culori (max)16.7 milioane
Unghiuri de vizualizare178°(Orizontal)/178°(Vertical)
Rată contrast 100,000,000:1 ASUS Smart Contrast Ratio
Luminozitate (max)300 cd/m²
Timp de răspuns5ms (de la gri la gri)
Tehnologii exclusive ASUSASUS SonicMaster Audio
ASUS AudioWizard
ASUS Eye Care
ASUS Blue Light Filter
ASUS SplendidPlus Intelligence
ASUS QuickFit Virtual Scale
ASUS GamePlus 
Intrări/IeșiriDisplayPort1.2
HDMI / MHL2.0,
HDMI  x 2
Intrare PC Audio
Intrare AV Audio
Conector căști
AudioDifuzoare stereo
3 wați cu tehnologie ASUS SonicMaster Audio și ICEpower de la Bang & Olufsen
Design / Stand Ultra-subțire, fără ramă, stand metalic inspirat de cadranul solar cu înclinare între +20°~ -5° 
Dimensiuni 614.4 x 429.5 x 225.4mm
Masă (est.)Netă 5.5kg
Brută 8.3kg

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4256 de distincţii în anul 2013 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 13600 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 4500 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2013.

Produse mentionate in comunicat:

6 imagini disponibile
ASUS Designo MX27AQ
ASUS Designo MX27AQ
Descarcă
ASUS Designo MX27AQ
ASUS Designo MX27AQ
Descarcă
ASUS Designo MX27AQ
ASUS Designo MX27AQ
Descarcă
ASUS Designo MX27AQ
ASUS Designo MX27AQ
Descarcă
ASUS Designo MX27AQ
ASUS Designo MX27AQ
Descarcă
ASUS Designo MX27AQ
ASUS Designo MX27AQ
Descarcă