mediaLOOK logo
@
ASUS anunță cu Nexus 7 va primi update la Android 5.0 Lollipop în primul val
București 2014-11-20

ASUS anunță cu Nexus 7 va primi update la Android 5.0 Lollipop în primul val

ASUS a anunțat că tableta Nexus 7 este inclusă în primul val de dispozitive cu Android care vor primi update-ul la ultima versiune a sistemului de operare Google - Android 5.0 Lollipop. ASUS încurajează atât clienții existenți, cât și viitorii posesori ai tabletei să facă update-ul la Android 5.0 pentru a beneficia de noile funcții și îmbunătățiri de securitate. Upgrade-ul la Android 5.0 Lollipop este gratuit și este disponibil imediat prin OTA (over-the-air) pentru toate modelele Nexus 7 Wi-Fi fabricate de ASUS.

Un nou aspect, cu notificări mai rapide
Update-ul la Android 5.0 Lollipop oferă noi funcții interesante pentru tableta Nexus 7. Noul “design material” din Android 5.0 Lollipop aduce culori îndrăznețe și animații fluide pentru o experiență unitară. Notificările oferite de Nexus 7 sunt de asemenea îmbunătățite prin trecerea la Android 5.0 Lollipop. Notificările din partea superioară a ecranului îi permit utilizatorului să răspundă fără a părăsi aplicația curentă, accelerând fiecare interacțiune. Utilizatorii au un control mai mare asupra notificărilor, alegând informația care va fi afișată atunci când dispozitivul este blocat.

Conectivitate mai bună, navigare mai ușoară și securitate îmbunătățită
Android 5.0 Lollipop oferă Bluetooth Smart, un mod Bluetooth cu un consum energetic redus, care extinde autonomia tabletei atunci când se conectează la dispozitivele din apropiere. Cea mai recentă versiune Android include o nouă funcție ‘personal unlocking’. Prin indicarea unor conexiuni sigure, cum ar fi “acasă” sau “serviciu” sau prin împerecherea tabletei cu dispozitivele din apropiere, posesorii de Nexus 7 pot trece mai repede de ecranul blocat.

Upgrade ușor și rapid
Actualizarea sistemului la Android 5.0 Lollipop este ușoară și rapidă. Din ecranul principal se accesează ‘Settings’, urmând opțiunea ‘About tablet’ și mai apoi ‘System updates’.

Disponibilitate
Distribuția update-ului la Android 5.0 Lollipop pentru Nexus 7 Wi-Fi este în desfășurare la nivel global. Actualizarea pentru modelele Nexus 7 LTE/3G va demara în luna decembrie 2014.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
Noul Nexus 7 - 2013
Noul Nexus 7 - 2013
Descarcă